Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy-páros, egymásnak lettek teremtve és soha nem csalják meg egymást!

4 csillagjegy-páros, egymásnak lettek teremtve és soha nem csalják meg egymást!

Hirdetés

Lehet, hogy nem hiszel a lelki társ létezésében, de, ha egyszer rátalálsz, egészen biztosan te is meg fogod érezni, hogy valóban Ő az, akit neked szántak. Érezni fogod, hogy testestől-lelkestől összetartoztok, és soha el nem hagyjátok egymást.

 

Hirdetés

 

Az alábbiakban olyan csillagjegy-párosokat mutatunk, akik nagyon találnak, és örökre hűségesek lesznek egymáshoz.

Kos és Halak

A Halaknak szüksége van valakire, aki stabilitást, és biztonságot nyújt számára, a Kos pedig egy olyan személyre vágyik, aki az élet hétköznapi, de szép dolgaira emlékezteti őt. Vitathatatlan kémia van kettőjük között, az biztos. Ez a szerelem örökké tartani fog.


Oroszlán és Mérleg

Az oroszlán imádja a társadalmi életet, azt, ha ráfigyelnek, és szereplési vágyát is kielégítheti. A Mérleg kecses, figyelmes, és barátságos.

Ők ketten tökéletes párt alkotnak, nagyon sok közös dolog van bennük, és az érdeklődési körük is megegyezik. Az Oroszlán imádja, hogy egy olyan személy van mellette, aki rajong érte, a Mérleg pedig biztonságban, és kiegyensúlyozottan érzi magát az Oroszlán mellett.

Szűz és Vízöntő

A Szűz nagyon figyelmes, és szorgalmas. A Vízöntő pedig progresszív, és eredeti. Ezért ők ketten igazán inspiráló hatással vannak egymásra.


Együtt nagyon sok dokumentumfilmet néznek, zenét hallgatnak, de beszélgetni is imádnak, hiszen sok közös témájuk van. Ismerik egymás igényeit, szokásait, soha nem unatkoznak egymás mellett.

Ikrek és Nyilas

Mindkét csillagjegynek nagy szabadságigénye van, imádják a kalandos életet, szeretnek felfedezni új dolgokat. Ők aztán soha nem unatkoznak, ha a körülmények is adottak, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

A kapcsolatuk a tapasztaláson, és az élet különböző dolgainak felfedezésén alapszik. Ez a két csillagjegy annyira talál, hogy soha nem szűnik meg az egymás iránti rajongásuk.

Hirdetés