Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy, akiknek fontos hírünk van novemberre!

4 csillagjegy, akiknek fontos hírünk van novemberre!

A 12 csillagjegy közül négy jelentős változásokra számíthat ebben a hónapban. Nézd meg, hogy te is a szerencsés csillagjegyek közé tartozol!

 

Bika

Szakmai területen, a szerelemben, és a párkapcsolatban jelentős változás vár rád. Amikről eddig csak álmodoztál most valóra válhatnak. Talán most még nem látod az alagút végén a fényt, de hidd el, minden rendben van. Légy résen, és fogadd nyitott szívvel a lehetőségeket.Figyelj jól, mert olyan különleges emberekkel is találkozhatsz, akik segítségedre lesznek. Kezdetben lehetnek konfliktusaid, nézeteltéréseid, de a végén minden jóra fordul. Ha párkapcsolatban élsz, még az is megtörténhet, hogy komolyra fordulnak a dolgok. A most alakuló párkapcsolatok pedig akár egy életre is szólhatnak.

Skorpió

Eljött az az idő, amikor véleményednek súlya lesz. Amit kimondasz, és, amit csak kérsz, mindent meg fogsz kapni. Mivel tudod, hogy mindent meg fogsz kapni, erősnek, és magabiztosnak érzed magad.

Nem vitatkozol, a békés megoldásokat keresed. Energikus, és lelkes vagy, megingathatatlan döntéseket hozol. Kibékülsz a haragosaiddal, szívedbe beköltözik a szeretet.

Nyilas

Most a kommunikáció lesz nagy segítségedre, könnyen megoldást találsz a nehezebb helyzetekre is. Érzelmekkel teli napok, és hetek várnak rád. Úgy gondolod, hogy itt az ideje felülvizsgálnod a párkapcsolatod, és vagy megerősíteni, vagy túllépni rajta.Még a gyerekvállaláson is elgondolkozol, kezd komolyan foglalkoztatni a dolog. Légy barátságos, és egyenes, nyílt szívű, így pontosan úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy szeretnéd.

Halak

A hatodik érzéked fejlettsége által sokkal mélyebben át tudod érezni mások problémáját. Új, és érdekes utak nyílnak meg most az életedben, számos változás vár rád. Egy fontos utazásra kerülhet sor ebben a hónapban, mely az egész életedre erőteljes hatással lesz.Még, ha rögtön nem is érzékeled ennek a pozitív hatását, nagyon előnyös lesz mind pénzügyi, mind pedig szakmai szempontból. Itt az ideje, hogy szellemi téren is fejlődj, jó, ha mindent megteszel annak érdekében, hogy kimozdulj a holtpontról.

 

loading...