Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy, akik életükben egyszer el fognak válni, reméljük te nem vagy...

4 csillagjegy, akik életükben egyszer el fognak válni, reméljük te nem vagy köztük!

Hirdetés

Bizonyos személyek élete olyan, mintha valósággal meg lennének átkozva. Nagyon nehezen kapnak párt maguknak, és ráadásul még egy válás is megnehezíti a boldogságuk beteljesedését. Róluk úgy tartják, hogy minden bizonnyal rossz csillagzat alatt születtek.

 

Hirdetés

Az alábbi csillagjegyek nem tudnak boldog párkapcsolatban élni, ugyanis egyszer legalább el fognak válni.

Oroszlán

Gyorsan unalmas lesz számára a rutinos kapcsolat, és hamar unatkozni kezd. Éppen ezért nem tud sokáig megmaradni egy kapcsolatban, jobb, ha nem kötöd vele össze az életed.

Mérleg

Bár fontos számára a családja, néha előfordul, hogy olyan párral hozza össze az élet, akivel nagyon sok rossz tapasztalatot kell átéljenek. Egy idő után kiüti ez a Mérlegnél a biztosítékot, és egy boldogabb párkapcsolat után néz.


Bak

Öntelt, és kissé beképzelt viselkedése miatt nincs az az ember, aki hosszú időn keresztül képes elviselni. Ha egy kicsit változtatna makacsságán, akkor minden könnyebb lenne, de ő persze erre nem hajlandó.

Kos

Mindig ő akar mások életének a középpontjában állni, nagyon makacs, ezért nehéz vele együtt élni. Állandóan belekeveredik valami konfliktusba.

Nézzük röviden a többi csillagjegyet is, hogy milyen házasságra számíthat!

Bika

Stabil párkapcsolatban él, nem fenyegeti a válás. Nagyon fontos számára a család, és mindent megtesz a boldogságukért.


Ikrek

Mivel kissé kétszínű, és hajlamosak arra, hogy átverje a partnerét, ezért gyakran végződhet a kapcsolata válással. Szeret virágról virágra szállni.

Rák

Csak akkor adja a fejét válásra, ha rájön, hogy társa erőszakosan bánik vele. Nagyon fontos számára a család, de ha már veszélyezteti a gyerekei és a saját egészségét is, akkor inkább elválik.

Szűz

Kissé hasonlít az Ikrekre, vagyis hajlamos arra, hogy becsapja a partnerét. Az pedig, ha rájön a kis kegyes hazugságaira, akkor soha nem bocsát meg neki. Ennek a kapcsolatnak is válás lesz a vége. Szeret kockáztatni, és a kalandos élet is vonzza.

Skorpió

Sajnos nem nagyon tud nemet mondani a csábításoknak, ezért minden bizonnyal válásban is része lesz élete során. A monoton élet untatja, ezért mindig a kalandokat keresi.


Nyilas

Soha nem próbálja kezelni a konfliktusokat, pedig számos probléma adódik az életében. Párja nem bírja sokáig elviselni, hogy állandóan a homokba dugja a fejét.

Vízöntő

Jó lenne, ha egy kicsit realistább lenne. Annak érdekében, hogy ne kelljen elváljon, fordítson nagyobb figyelmet a partnerére.

Halak

Mindig másban keresi a hibákat, és, ha ezen nem változtat, akkor nem fogja elviselni sokáig a partnere. Kicsit jó lenne, ha visszafogná maximalizmusát.

tudasfaja.com

Hirdetés