Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy, aki mindenki titkát elpletykálja! Óvatosan velük!

4 csillagjegy, aki mindenki titkát elpletykálja! Óvatosan velük!

A pletyka a világon az egyik legártalmasabb dolog, nem csak annak ártunk vele, akiről alaptalan, rossz dolgokat híresztelünk, hanem saját magunknak is, hiszen feltelünk negatív energiával.

Kerüljük a pletykálást, és a pletykás embereket is! Ezekben a csillagjegyekben jobb, ha soha nem bízunk maradéktalanul!

Bika

Ő aztán nem az a személy, akire rábízhatjuk a titkainkat. Az első adandó alkalommal továbbadja bárkinek, sőt, még ki is színezi a történetet. Számára az a legfontosabb, hogy mindig ráfigyeljenek, ezért igyekszik az érdekes történeteivel a középpontba kerülni. Erős, és határozott csillagjegy, de soha nem lehet megbízni benne teljes mértékben.

Ikrek

Mindig kíváncsi arra, hogy mi nyomja a másik ember lelkét, de nem szabad elmondani neki, mert rögtön tovább is mondja a hírt. Lételeme a pletykálás, és a baj az, hogy ráadásul még kárörvendő is. Nagyon kíváncsi, és rengeteg információ van a birtokában.

Mérleg

Benne aztán soha nem szabad megbízni, hiszen mindig arra az oldalra billen, ahol neki kedvezőbb. Képes az ember szemébe hazudni, csak azért, hogy elkerülje a konfrontációt, vagy, hogy megkíméljen a szenvedéstől. Mindig a saját érdekeit lesi, és nagyon pletykás.

Nyilas

A Nyilas soha nem tudja betartani az adott szavát, arra is képes, hogy a saját érdekében hátba szúrjon. Nem szabad túl bizalmas viszonyba kerülni vele, mivel nem képes titkot tartani. Számára nem létezik őszinte barátság, csak a céljaira koncentrál.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...