Kezdőlap SZÓRAKOZÁS FILMEK 31 év után jön az Amerikába jöttem 2! – Eddie Murphy is...

31 év után jön az Amerikába jöttem 2! – Eddie Murphy is visszatér a mozikba

Senki számára nem ismeretlen a ma már 57 éves színész neve. Mindnyájunkat hűen szórakoztat már több évtizede. Az ő nevéhez fűződnek olyan remek vígjátékok, mint a Beverly Hills-i Zsaru trilógia, a Bölcsek Kövére, Dr. Dolittle, vagy a Shrek széria, amelyben Szamárnak adta a hangját.

Az Amerikába jöttem c. film a 80-as évek végén született egyik legnagyobb klasszikus a vígjáték kategóriában. Nálunk sem nagyon telt el úgy év, hogy ne vetítette volna legalább egy csatorna a nézők nagy örömére.

Murphy utánozhatatlan alakítása a New York-ban kalandozó afrikai herceg szerepében egy hasizmot sem kímélt. Páratlan pozitivitása és a kultúrák közötti különbségek egy nagyon szórakoztató filmben bontakozhattak ki.

Murphy célja a filmben, hogy párt találjon magának Amerikában, de nem akárhogyan. Vagyonát titkolva próbál igaz szerelemre lelni, mert azt akarja, hogy leendő felesége ne a pénze, hanem önmaga miatt kedvelje meg, majd szeressen bele.

Ha te is azok közé tartozol, akik imádták a filmet és mai napig szívesen megnéznéd bármikor, akkor nagyon szuper hírünk van számodra.

Az Amerikába jöttem 2. már készülőben. Bár a bejelentést követően jellemzően 2-3 évet várni kell a film vetítésére, abban biztosak lehetünk, hogy Eddie Murphy is feltűnik majd a színen.

A sztori még homályos, de tippelni természetesen lehet. Vajon mi adja történet alapját? Talán az egykori herceg fia indul útra, apja nyomdokaiba lépve, hogy ő is igaz szerelemre leljen és Murphy vele tart, esetleg az idős királyt elhagyja a neje és újra párra kíván lelni?

Semmi sem biztos, egy azonban igen. Mindannyian izgatottan várjuk, hogy mit sikerül a filmeseknek összehozniuk. Bárhogyan is legyen, az első rész iránti elkötelezettségünk miatt biztosan ezt is meg fogjuk majd nézni.

Egy felejthetetlen rész a filmből! 

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...