Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 spirituális törvény, ami bevonzza a pénzt az életedbe!

3 spirituális törvény, ami bevonzza a pénzt az életedbe!

Hirdetés

Rengeteg pénz áramlik világszerte, így ha te is be akarsz kapcsolódni ebbe a körforgásba, mert szeretnéd, ha a pénztárcádban mindig lenne egy jó kis összeg, akkor olvasd el a következő 3 törvényt, és igyekezz betartani azokat.

1. Első törvény: Az életben annyi pénz áramlik hozzád, amennyire szükség van

Biztosan kerültél már olyan helyzetben, hogy sürgősen kellett volna pénz valamire, de éppen annyi, amennyire szükséged volt, nem volt tartalékban, azonban az utolsó percben valaki a segítségedre sietett. Ez azért történt, mert szükséged volt pénzre és az Univerzum törvényei úgy kezdték a szálakat mozgatni, hogy meg is kapd a kért összeget.

Hirdetés

Ha spórolsz, az Univerzumhoz olyan üzenetekeket küldesz, hogy nincs szükséged pénzre, viszont így könnyen kicsúszhat a kezedből a pénzügyeid irányítása.

2. Második törvény: A pénz jelentsen boldogságot

A pénznek csak akkor van értelme, ha az boldogságot, örömet okoz, ha hozzájárul a vágyaid, álmaid beteljesüléséhez. Úgy nem szabad semmit venni, hogy megbánod utána, mert ilyenkor az Univerzum úgy értékeli, hogy a pénz boldogtalanná tesz, ezért nem fog olyan lehetőségeket adni neked, amiből pénzhez juthatsz.

3. Harmadik törvény: A pénzspórolás bevonzza a szegénységet

Minél jobban akarsz pénzt spórolni, annál nehezebben fog menni, mert éppen akkor romlik el valami, vagy történik egy kellemetlenség, ami elviszi a megtakarított pénzedet.

Ne feledd: az az ember, aki nem áldoz stílusos, divatos ruhákra, sosem fog új autót vásárolni, mert egyszerűen nem fogja tudni megengedni magának.

Forrás:filantropikum.com

Hirdetés
loading...