Kezdőlap EZOTÉRIA 3 női csillagjegy, akikből a legjobb feleség válik: örökké hűségesek, család centrikusak...

3 női csillagjegy, akikből a legjobb feleség válik: örökké hűségesek, család centrikusak és soha nem kacsintanak félre!

Minden férfi egy ügyes, talpraesett nőről álmodik, olyanról, aki nem esik kétségbe a problémák esetén, hanem inkább gyorsan megtalálja a megoldást, kedves, kiegyensúlyozott, házias, szeretetreméltó. Érdemes az alábbi csillagjegyek között nézelődni, hiszen ezek testesítik meg az eszményi nő képét!

Rák

Érzelmes, kedves, és ráadásul még intelligens is. Mindig, minden helyzetben megtalálja a megoldást, nagyon jól használ fel minden információt, ami a birtokában van.

Könnyen talál új utakat, de csak azokon indul el, melyek igazán hasznosak számára. Nagyon jó az ítélőképessége. Mielőtt cselekedne, előbb mindig jól átgondolja a dolgokat, ezért szinte soha nem éri csalódás.

Szűz

Nyugodt, kiegyensúlyozott, elemző típus. Minden részlet érdekli, de csak akkor fog neki valaminek, ha az összes kockázattal, és előnnyel tisztában van.

Stresszes körülmények között is jól tud dolgozni, kitartó, és nehezen befolyásolható. Nem mindig mutatja meg az igazi arcát, de, ha mélyebben megismered, rájössz, hogy mennyire csodálatos személyiség.

Skorpió

Nyitott, és nem hátrál meg az akadályoktól. Ha azt érzékeli, hogy egy helyzetből esetleg vesztesként kerülhet ki, akkor még kitartóbbá válik.

Vészhelyzet hatására tudja kihozni magából a maximumot. Nem fél az ismeretlentől, mindig felemelt fejjel halad előre. Nem ismeri a fáradtságot, másokat is motivál.

tudasfaja.com

loading...