Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 független csillagjegy, akiknek nincs szükségük párkapcsolatra, hogy boldogok legyenek

3 független csillagjegy, akiknek nincs szükségük párkapcsolatra, hogy boldogok legyenek

Párban szép az élet, igaz? Természetesen az ember társas lény és vágyik megosztani az életét egy olyan személlyel, akit szeret, és akiben megbízik, de ez nem mindenki számára alapvető a boldogsághoz.

Vannak, akik sokkal összeszedettebbnek érzik magukat, ha egyedülállóak és maguk irányítják az életüket, egy másik személy befolyása és kompromisszumok nélkül.

Lássuk, hogy mely csillagjegyek tartoznak ebbe a körbe.

Szűz

Sokkal több dolgot tud elintézni és elérni akkor, amikor nincs lekötve. Úgy érzi, hogy egyszerűbbé válik a célok elérése, amikor csak magával kell törődnie. Mindamellett amúgy is nagyon kritikus és nem felel meg neki akárki.

Ő nem az a típus, aki azért bocsátkozik párkapcsolatba, hogy legyen valakije. Az a ritka, ha talál egy olyan személyt, akiben minimális kivetnivalója van.

Nyilas

Egy Nyilas akkor és azt csinál, amit csak akar és ezzel kapcsolatban senkinek nem fog számot adni. Mindig a következő kalandon jár az esze, és ha arra akarnád kötelezni, hogy magyarázattal szolgáljon, mit és miért tesz, mikor és hol jár, hát elvesztetted.

Ő nem az a romantikus fajta, akitől csöpögős megnyilvánulásokra számíthatsz. Sokkal inkább szerez új barátokat, minthogy újabb párkapcsolatba bocsátkozzon.

Vízöntő

A függetlenség az igazi társa és azt soha nem hagyná el. Nagyon egyedi jellem és más kedvéért az életben nem változna meg. Egy párkapcsolatban biztosan nem fogja feláldozni a személyiségét senki kedvéért.

Ő nem az, akit következmények nélkül kritizálhatsz. Ha kifogásolsz vele kapcsolatban bármit, akkor az ajtóra fog mutatni és azt mondja majd, hogy szabadon távozhatsz rajta. Egy megértő és elfogadó társra van szüksége, aki mellett szabad maradhat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...