Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akikre mesés december vár és hatalmas boldogság!

3 csillagjegy, akikre mesés december vár és hatalmas boldogság!

Hirdetés

December az év utolsó hónapja, ezért sokan már most kíváncsiak vagyunk, vajon hogyan végződik majd ez az év, milyen sikerekkel vagy kudarcokkal lépünk majd át az új évbe.

 

Hirdetés

 

3 csillagjegy különösen örülhet és megnyugodhat, számukra ugyanis hatalmas boldogságot ígér a decemberi asztrológiai előrejelzés.

Oroszlán
Oroszlán jegyűként egyáltalán nincs okod panaszra, a boldogság egy másik szintjére emelkedtél. A Nyilasban járó Nap és Jupiter az ötödik házadra vetít pozitív fényszögeket, amellyel a kreativitásodat, az önkifejezésedet, nem mellesleg a romantikus oldaladat erősítik. Mondhatni, a hangulatod most valóban kozmikus magasságokba emelkedik. Mire vágysz igazán? Új szerelemre? Új kihívásokra a munkádban? Döntsd el mielőbb, hiszen hihetetlen energiák buzognak benned, decemberben bármit elérhetsz és megvalósíthatsz. Most valóban úgy érezheted, áldást kaptál a csillagoktól. Igazad is van. Kijárt neked.

Nyilas

Kedves Nyilas, nemcsak a születésnapodat lesz okod ünnepelni decemberben, valójában az egész előtted álló hónap az ünneplésről, a boldogságról szól. Úgy is fogalmazhatnánk, forradalmi változások előtt állsz. Ez a mostani időszak számodra új kor kezdetét jelenti, most valóban ragyognak rád a csillagok. Ugyan jelen pillanatban a Merkúr retrográd mozgást végez, és visszalépett a Skorpióba, de Mikulás napján ismét elindul előre, és belép a Nyilas jegyébe, ahonnan tovább folytatja útját előre. Arról nem is beszélve, hogy uralkodó bolygód, a Jupiter szintén a jegyedben tartózkodik, és el sem hagy téged egészen 2020 decemberéig. Addig bőven kijut a sikerből, a jóból, az örömből. Élvezd ki. Megérdemled.


Bak

Bak jegyűként ismét fellélegezhetsz, hiszen újra a régi önmagad leszel. Végre erősnek, kipihentnek, tettre késznek érezheted magadat. Bámulatos lehetőségekben, valódi áldásban részesülsz decemberben. A Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója a 12. házadra vetít pozitív fényszögeket, amellyel feléled benned a spirituális gondolkodás, felébrednek az ösztöneid, az álmokon keresztül kaphatsz különleges üzeneteket, segítséget. Nagyon sokat és keményen teljesítettél, az univerzumtól megkapod a jutalmadat. Hátradőlhetsz, lazíthatsz – akkor is, ha alapból ez nehezedre esik –, egyszerűen csak élvezd az adventet, az ünnepeket. A tél közelít – ezt pedig te mindenki másnál jobban tudod…

Hirdetés
loading...