Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Csillagjegyek, akiket örökre egymásnak rendelt a sors

Csillagjegyek, akiket örökre egymásnak rendelt a sors

Hirdetés

Sosem lehet eleget beszélni a párkapcsolatokról. Azok sikeressége vagy bukása számos kérdést vet fel: vajon mi a titka annak, ha éveken át különösebb gondok nélkül működik, és mi lehet az okozója annak, ha ismételten tönkremegy? Sokan vagyunk sokfélék, ezt nem szabad feledni. Éppen emiatt, egyszerűen nem mindenki illik össze bárkivel, és ez így teljesen rendben van.

 

Hirdetés

A kapcsolatokban, mint egyébként az élet más területén is, a csillagjegyek mindig hasznos útmutatással szolgálnak. Segítenek megérteni bizonyos élethelyzeteket, emberi jellemeket, karaktereket. Ugyanakkor a párválasztásban is hű nyomravezetőnek bizonyulnak.

Íme a top 3 csillagjegy-páros, mely a legkompatibilisebb a szerelemben.

Bika és Skorpió

A luxusba szerelmes, romantikára és gyengédségre vágyó Bika úgy vonzódik a Skorpió titokzatos és kifinomult természetéhez, mint a molypillangó a fényhez. Ez fordítva sincs másként: a Skorpió felnéz a Bika igényes jellemére, a jóízlésére és mindenek felett arra, hogy biztonságot és stabilitást nyújt számára.

Mindkét csillagjegy szereti a kényelmet és az ízlésesen berendezett tereket, szereti a kifinomult ételeket és a romantikus vacsorákat, szeret utazni, és a pénzügyeket, az anyagiasságot is egyformán fontosnak tartja.


Hasonló életértékekkel és elvekkel rendelkeznek, így aligha találnak rést egymás személyiségén, melyet veszekedésre lehetne felhasználni.

Ikrek és Oroszlán

Bár eléggé ellentmondó jellemek, az Ikrek és Oroszlán szülöttjei igencsak erős párost alkotnak. Míg az Ikrek a játékosságuk által mosolyt csalnak az arcokra, nyitottak és pontosan tudják, miként kell egy feszült helyzetet viccel elsimítani, addig a komolyabb és gyakorlatiasabb Oroszlán mindig a végeredményre összpontosít, és stabilitást, biztonságot visz a kapcsolatba.


Az Oroszlánnak szüksége van a társadalmi megerősítésre, és ezt az Ikrek szülöttjétől tökéletesen megkapja. Egy Ikrek mellett ugyanis az Oroszlán mindig a reflektorfényben érezheti magát, és sok barátja lesz.

Párkapcsolatuk a gyengédségen, harmónián, a szenvedélyen és a barátokkal való együttléten alapul, melyben a romantikus Oroszlán és a pajkos Ikrek együtt fejlődhet úgy lelki és személyes téren, mint a karrierben.

Szűz és Vízöntő

Talán sokaknak meglepő, de igen: a mindig kiszámíthatatlan és „szeszélyes” Vízöntő senki másban nem lelhet jobb társra, mint egy rendezett, aprólékos és maximalista Szűzben.

A Vízöntőkkel sosem könnyű az élet, nincs két egyforma jellemű, felfogású belőlük. De ha rátalálnak arra a Szűzre, akivel rezonálnak az élet alapvető értékei tekintetében, akkor elmondhatjuk, hogy a kötelékük a horoszkóp legerősebb, legösszeillőbb párosává teszi őket.


A „rigolyásan” alapos Szűz gyakran lesz a Vízöntő lobbanékony természetének a támaszpontja vagy viszonyítási pontja. Hasonlóképpen, a Vízöntő életbizalma, motivációja és kreativitása inspirálóan hat a Szűzre. Mindketten rendkívül intelligensek, így nagyon jól tudnak egymással kommunikálni.

Érzékeny és finom lények, akik kölcsönösen tisztelik egymás szabadságát, és tudják, miként hozzák ki a másikból a legjobbat.

Jól érzik magukat egymás társaságában, és olyan közös célokat tudnak megvalósítani, melyek boldogságot és egyensúlyt hoznak nagyon egyedi kapcsolatukba, ami egyébként ritkán engedelmeskedik a társadalmi normáknak.

Forrás:twice.hu

Hirdetés