Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akiknek szerencse kíséri az egész életét!

3 csillagjegy, akiknek szerencse kíséri az egész életét!

Születésünk szerint bizonyos csillagjegyekhez tartozunk, és ez nemcsak jellemvonásainkról árulkodik, hanem azt is meghatározza, hogy mennyire vagyunk szerencsések életünk során.

Íme, megmutatjuk, melyek a legszerencsésebb csillagjegyek. Nekik mindig bejön az élet.

Rák

A Rák csillagjegyűek hihetetlen jó humorérzékkel rendelkeznek. Egyedi látásmódjuk által hamar elnyerik mások szimpátiáját. Imádják az új dolgokat felfedezni és kipróbálni, még akkor is, ha ezek kissé extrémek. Ha megszeretnél tartani egy Rák férfit, akkor ne félj kimutatni neki az érzelmeidet, de a gyengéidet is nyugodtan elárulhatod neki. Ő biztosan meg fogja adni azt, amire szükséged van.

Oroszlán

Az Oroszlánok igazi divatdiktátorok, és éppen ezért gyakran igen népszerűek. Egy Oroszlán mellett sohasem fogsz unatkozni. Életstílusával, és nagyvonalú, laza viselkedésével azonnal le fog venni a lábáról. Az Oroszlánok általában sokkal jobbak mindenben, mint a többi csillagjegy, így rajtad múlik, hogy utat engedsz-e képességeinek kinyilvánításában. Ha elszeretnél csábítani egy Oroszlánt, akkor nem árt egy kis hízelgés, kedveskedés, dicséret és elismerés.

Skorpió

Erősségük, a csábítás, a vonzalom. Nagyon erős szexuális kisugárzással rendelkeznek, és még mielőtt esélyed lenne beleszeretni, ő már rég magába bolondított végérvényesen. Bár kívülről kissé csapongónak tűnhet, tudni kell, hogy nagyon hűséges típus. Szereti az extrém, és igényes dolgokat, éppen ezért, ha egy Skorpió férfi elcsábítására készülj, ölts fekete fehérneműt.

Szerző: tudasfaja.com

loading...