Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, aki nem csak a saját, de a környezete életét is...

3 csillagjegy, aki nem csak a saját, de a környezete életét is képes megkeseríteni!

A perfekcionizmus egy bizonyos ponton túl megkeseríti nem csak az illető személy, hanem a környezete életét is. A túlságosan teljesítményhajhász ember mellett az élet csupa hajsza, hiszen soha nem lehet eléggé tökéletes semmi sem számukra.

Az alábbi 3 csillagjegy ízig-vérig perfekcionista, ismerd meg őket! Nem túl könnyű velük az élet!

Oroszlán

Még ha sokszor nem is tűnik úgy, az Oroszlánok nagyon rendezettek lennének, ők imádják a rendet, egészen pontosan minden meg van tervezve a fejükben. Más kérdés, hogy a lustaságuk miatt sokszor nem sikerül kivitelezni a tervet. Azt szeretik, ha minden csillog-villog körülöttük, hajlamosak arra, hogy állandóan takarítsanak. A munkájukban nagyon kitartóak, és következetesek, azonban hajlamosak átesni a mások oldalra, néha már-már munkamániásnak nevezhetőek.

Skorpió

Nagyon figyelnek a részletekre, kitartóak, és minden áldozatot képesek meghozni a siker érdekében. Emlékeztetni kell őket arra, hogy mennyire jók bizonyos dolgokban, mert a siker, és a dicséret a hajtómotorjuk.

Bak

Ők azok, akik soha nem hibáznak, mert nem engedik meg maguknak azt a luxust. Ha akaratuk ellenére valamit elvétenek, akkor képesek magukat ostorozni, és nagyon szenvednek. Ha tudatod velük, hogy mennyire jók abban, amit csinálnak, és milyen büszke vagy rájuk, akkor visszanyerik az önbizalmukat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...