Kezdőlap EZOTÉRIA 3 biztos jel, amelyből tudhatod, az angyalok vigyáznak rád!

3 biztos jel, amelyből tudhatod, az angyalok vigyáznak rád!

Néha teljesen egyértelmű jeleket kapunk az Univerzumtól, csak nem vesszük észre őket. Túlságosan el vagyunk foglalva a világ hétköznapibb dolgaival, és közben elfelejtünk hinni, és boldognak lenni.

Mindenki lépteit őrangyalok vigyázzák, akkor is ott vannak mellettünk, még, ha nem is hiszünk bennük. Néha teljesen egyértelmű jeleket kapunk, próbálnak eligazítani ebben a kesze-kusza világban.

Honnan tudhatjuk, hogy az őrangyalok vigyáznak ránk?

1.Látomás

Az egyik leggyakrabban előforduló jel a látomás, az angyalok így üzennek nekünk, hogy itt vannak, részt vesznek az életünkben, és vigyáznak ránk. Bizonyos vizuális jeleket küldenek (pl. egy felhőből kirajzolódó szimbólum), melyek segítségével megmutatják a helyes utat.

2.Hallás

Az angyalok néha hallható jeleket is küldenek. Csak nagyon jól kell figyelnünk a körülöttünk levő dolgokra, és megtudhatjuk, hogy mit is akarnak üzenni tulajdonképp. Bizonyos jelzések érkezhetnek például egy rádióban többször bejátszott dal által. Figyeljünk jól, lehet, hogy a kritikus helyzetekben mindig ugyanaz a dal szólal meg.

3.Érzékelés

Ez az egyik legvalószínűbb módja annak, hogy az angyalok beszélnek velünk. Szoktak különös érzéseid lenni azzal kapcsolatosan, hogy mit kell tenned, vagy mondanod egy bizonyos helyzetben? Ilyenkor az angyalok irányítják az életünket, jó hallgatni erre a mély (meg)érzésre. Biztosan veled is előfordult már, hogy volt egy megérzésed, nem aszerint cselekedtél, és később rájöttél, hogy az lett volna a helyes út.

Figyeljünk befele, mert a válasz mindig ott van nagyon közel hozzánk, vagy éppen saját magunkban belül.

 

loading...