Kezdőlap EZOTÉRIA 2022. januári horoszkóp – Kemény évkezdésre számíthatsz te is!

2022. januári horoszkóp – Kemény évkezdésre számíthatsz te is!

Hirdetés

Legyen szó szerelemről, pénzről vagy szakmai sikerekről, minden egyes csillagjegy kiveszi a részét a szerencséből 2022-ben. Olvass tovább, hogy megtudd, az újév első hónapja számodra mit tartogat.

 

Hirdetés

 

Szerelemben szerencsés jegyek

Kos

Az egyik legdinamikusabb hónap az évben. A Vénusz és az újhold energiát sugároznak és részed lesz számos izgalmas történésben. Jó híreket fogsz kapni és sok kettesben töltött estét élhetsz át a pároddal vagy egy vonzó idegennel.

Szűz

A szerelem már az év elejétől magával ragad. Ha megismertél valakit szilveszter estéjén, ne feledkezz meg róla. Ha eltökélt szándékod véget vetni egy már meglévő kapcsolatodnak, akkor ne habozz, mert szerencsésen záródhat. Ha viszont megmentenéd, akkor ne ragadjon magával a kétség, mert boldogok lesztek együtt.

Nyilas

Az újév esélyt ad számodra, hogy megváltoztasd az életedet. Új tevékenységekbe kezdesz, amelyek ráadásul hasznosak is lesznek számodra. Közelebb kerülsz a családodhoz és talán életedben először vagy másodszor anyává válhatsz.

Pénzügyileg szerencsések

Ikrek

Mindegy egyes percet ki kell élvezned az életedben. Úgy érzed majd, hogy eljött az ideje újítgatni az otthonodban, még ha annak nagyobb költségei is vannak. Ha a párkapcsolatodban nehezebbek időszak következik, a dolgok hamarosan rendbe jönnek és mivel lesz elegendő pénzed, meg is tudod majd lepni a kedvesed egy fantasztikus ajándékkal.

Rák

A jó hír január végén fog érkezni hozzád. Nagyon izgalmas projekt ötletek vannak a fejedben, amelyekhez szükségeltetik egy rakás pénz. Ha ezt sikerül megfizetni, akkor nagy nyereségre tehetsz szert később.

Vízöntő

Nagy összeget fogsz költeni a meglévő otthonodra vagy egy új otthonra. Minden változtatást a párodért és a gyermekeidért teszel. Januárban több lehetőséged lesz dolgozni és növelni a bevételeidet a további terveidhez.

Karrierben szerencsések

Mérleg

Az év első hónapja alkalmas új kapcsolatok kiépítésére és az ígéretek, amelyeket kapsz, hamarosan valósággá is válnak. A bevételed is fokozatosan emelkedni fog. Január 25-től a Vénusz is melletted áll majd, ami azt jelenti, hogy nagy nyereségre teszel szert.

Halak

Az év első napja változásokat hozhat a munkahelyeden és a karrieredet érintően is. A Mars és a Merkúr találkozása a személyes és a szakmai ügyeket is érinteni fogják. A január 21-i telihold jó szerencsével kecsegtet, ha új munka után néznél.

Bak

A január és a február a legjobb hónapok számodra, hogy munka után nézz és izzítsd a kapcsolataidat ennek érdekében. Soha nem árt egy jó szó és némi pozitív információ, amivel bevédheted a hátad a potenciális cégeknél. Nagyszerű lehetőséget tartogat számodra a hónap akkor is, ha egy kollégád leköszönne, hiszen tiéd lehet a posztja.

A kevésbé szerencsés jegyek

Bika

A januári bevételed nem lesz több, mint az elmúlt évi jövedelmed, ugyanakkor lesznek kifizetetlen számláid és tartozásaid is, amelyeket teljesítened kell. Ennek köszönhetően nem fogsz tudni félretenni túl sokat. Ki kell várnod a számodra kedvezőbb időszakot, ami a tavasz lesz.

Oroszlán

Az év első fele tele lesz lehetőségekkel a karriered tekintetében. A január azonban a legszerencsétlenebb hónapod lesz. Ezután akár új munkába is kezdhetsz, aminek teljes szívvel elkötelezed magad, viszont a fizetés itt sem fogja a plafont verni. Azt azért ne feledd, hogy nagyszerű kapcsolatokra tehetsz szert.

Skorpió

Az újév számodra sok munkával, nehéz feladatokkal és adósságok rendezésével kezdődik. Nem lesz egyszerű, főleg akkor, ha valamilyen betegség is kínoz, ami nem dob le a lábadról, de megkeseríti a mindennapjaidat. Ha tudsz, kérj segítséget, akkor könnyebb lesz. Később majd meghálálod, ha össze tudtad kapni magad.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés