Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Neked milyen a szívvonalad? Nézz a tenyeredbe és megmondjuk milyen vagy!

Neked milyen a szívvonalad? Nézz a tenyeredbe és megmondjuk milyen vagy!

A tenyerünk felső részén húzódó vonal, az úgynevezett szívvonal elhelyezkedéséből, ívéből és hosszúságából számos rejtett tulajdonságra lehet következtetni. Nézzük meg az alábbi ábrákat, és vizsgáljuk meg szívvonalunkat.

 

A mutatóujj és a gyűrűsujj alatt elhelyezkedő kicsi görbe vonal az úgynevezett Vénusz körben, vagy szeretet körben található. Nem kell aggódni, ha véletlenül nagyon halványan vagy egyáltalán nem látszik ez a vonal. Leginkább ugyanis a mély érzelmekkel rendelkező, szentimentális embereknél látszik igazán erőteljesen.

Ha valakinek félkör alakú ez a vonala, azt azt jelenti, hogy élete során egy erős szerelmi csalódás fogja érni, de az illető sikeresen legyőzi a kudarcot. Ha kissé félkör alakban bekanyarodik a tenyér közepén húzódó vonal alá, az az jelenti, hogy az illető személy nagyon érzelmes és érzékeny.

szivvonal

tenyérjóslás több ezer éves hagyományra tekint vissza, a szakértők számos dologra következtetnek a tenyerünkben húzódó vonalakból.

hand-lines

1.) Ha a a szívvonalad így ível, akár az első ábrán, ambíciós, független és intelligens vagy. Egy igazi vezető egyéniség vagy, akinek nem jelent problémát a döntéshozatal. Nem tűröd, ha valaki irányítani próbál, ezért, ha úgy érzed, hogy túl rövid a póráz, inkább távozol.2.) Ha a szívvonalad a középső és a mutató ujjad között kezdődik, akkor az arról árulkodik, hogy kissé zárkózott vagy, nehezen férkőznek az emberek a közeledbe. Szeretsz dolgozni, nagy a tűrőképességed, és egy igazi kedves jellem vagy.

3.) Született vezéregyéniség vagy, mindenki nyitott füllel hallgatja a tanácsaidat, ötleteidet. Megbízható vagy, és szereted élvezni az életet.

4.) Türelmes és gondoskodó jellem vagy, igazán nehéz téged felbosszantani. Legszívesebben az egész világról gondoskodnál, de éppen ezért sokan vissza is élnek a szereteteddel. Hosszútávon kerülöd a haragtartást, mindenkinek meg tudsz bocsájtani.

loading...