Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2020 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás,...

2020 nyári horoszkóp – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

A nyári időszak fantasztikus. Még ha az embernek sokat is kell dolgoznia, úgy érzi, hogy a hosszabb nappalokkal, pihenésre is több idő jut. Remek időszak utazásra, kikapcsolódásra, szabadban töltött programokra, fesztiválokra, barátokkal való közös főzésekre és még sorolhatnánk.

A nyarat mindenki úgy szeretné tölteni, hogy az évnek ezen 3 hónapjába minél több értékes, életre szóló élményt sűrítsen bele. Lássuk, hogy a szórakozás mellett milyen jelentős változásokra, eseményekre számíthatsz idén nyáron.

Kos

A szakmai karrieredben egy új időszak veszi kezdetét, új projektekkel. A legjobb, ha hasonszőrűekkel veszed körbe magad és egy olyan csapatot verbuválsz, amellyel remek eredményeket érhetsz el a nyár végéig.

Bika

Érzelmi átalakulás fogja érinteni a párkapcsolatodat. Sok új dolgot fogsz megtudni a párodról, a kérdés csak az, hogy ezzel mit kezdesz majd. Erősíteni vagy leépíteni fogod a vele való viszonyodat?

Ikrek

A társaság kedvelő Ikrek jobban teszi, ha a romantikus kapcsolatokkal csínján bánik ezen a nyáron. Ismerkedni természetesen lehet, de ne veszítsd el teljesen a józan ítélőképességedet, maradj meg a realitások talaján és úgy érezd jól magad.


Rák

A nyár a te évszakod, ekkor vagy a leginkább elemedben. Mondhatni minden sikerülni fog, amit a fejedbe veszel és bőven lesz erőd mindenhez. Csak tervezz magadnak valamit és úgy lesz.

Oroszlán

A legjobb időszak arra, hogy elengedd magad, kikapcsolódj és összegezd mindazt, ami az elmúlt évben történt. Ha ezzel megvagy, lefektethetsz új terveket, célokat a jövőre nézve. A nyár olyan lesz, mint egy második újév.

Szűz

Ideje lesz több időt szánnod a szeretteidre. Tölts el a családdal és a barátokkal több közös programot. Mindamellett néz körül az otthonodban, és ha van javítani, újítani való, akkor láss neki a jó időben.


Mérleg

Remek időszak lesz számodra, tele bulikkal, utazással, szórakoztató munkahelyi eseményekkel, kapcsolatépítéssel, új ismeretségekkel, barátokkal. Tökéletes alkalom lesz arra, hogy a hideg időszakra felöltsd az elemeidet.

Skorpió

Anyagi gondok fognak felmerülni az életedben, azonban a megoldás nem fog sokáig váratni magára. Csak gyorsítod a dolgot, ha egy tanácsadó személyében keresel segítséget. Az egészből sokat tanulhatsz majd.

Nyilas

Ezt a nyarat az eddigi legjobb nyaraid között fogod számon tartani. A társaságkedvelő természeted amúgy sem viselné el, hogy unalmasan teljen, azonban olyan spontán programokban lesz részed a tervezettek mellett, hogy az még téged is meg fog lepni.


Bak

A keményen dolgozó, szorgos Bak valami olyasmire fog bukkanni ezen a nyáron, ami újfajta kikapcsolódást jelent majd számára. Talán még soha nem fordult meg a fejedben, hogy ilyen programmal töltsd a szabadidődet, ettől függetlenül nagyon rá fogsz kapni.

Vízöntő

Ezen a nyáron a kollégákkal való kommunikációd pozitív irányban fog változni. Ez jót tesz majd mindnyájatoknak és természetesen a közös munka  minőségének is. Ezt a hozzáállást vigyétek tovább az évben.

Halak

A nap varázslatos ereje mindig jó hatással van rád és ez nyáron különösen fokozódni fog. Az önbizalmad növekszik és talán még előléptetést vagy fizetésemelést is fogsz kérni. Lehet, hogy új vállalkozásba kezdesz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...