Kezdőlap EZOTÉRIA 2019. márciusi horoszkóp – Mindenki számár tartogat valamiféle pozitív változást

2019. márciusi horoszkóp – Mindenki számár tartogat valamiféle pozitív változást

Hirdetés

Márciussal a megújulás időszakába lépünk, amely mindenki számár tartogat valamiféle pozitív változást. A hideg napoknak búcsút inthetünk és felkészülhetünk az enyhülésre. Már csupán a hosszabb nappalok képesek jó hatást gyakorolni a lelkünkre.

Lássuk hát, hogy mi mást ígér még az egyes csillagjegyek számára a tavasz első hónapja.

Hirdetés

Kos

Ez a hónap nagyon kedvező lesz számodra. Az energiaszinted megnő, a családodban harmónia fog uralkodni és a legnehezebb feladatokkal is könnyedén megbirkózol majd. Ami általában akadályt jelent, azt most, mintha meg sem éreznéd. Azt viszont nem szabad hagynod, hogy mások véleménye befolyásoljon, mert vissza is ránthat. Légy kezdeményező és új kapcsolatokat is kialakíthatsz.

Bika

Szerencsére nem kell megszakadnod a munkától és még így is kimagasló eredményeket érhetsz el. Teljesítményeddel ki is tűnhetsz a kollégák közül, de ezt ne verd nagydobra, hanem légy hálás magadnak. Mivel a munka nem fog leterhelni, ezért akad időd a szórakozásra is. Tervezz be minél több programot. Ha egyedülálló vagy, akár az Igazit is megtalálhatod idő közben.

Ikrek

Jobban teszed, ha kimozdulsz és társaságba mész, mert ez pezsdít fel igazán, főleg, hogy a hosszabb nappalok is egyre jobban engedik ezt. Sok új ismeretségre tehetsz szert, és ha nem is alakul ki egyikből sem párkapcsolat, érdemes lesz megtartani őket. A munkahelyeden nem sok újdonság fog történni, de ez nem jelenti azt, hogy le kell ülnöd, mint az iszap. Hozd így is a legjobb formádat.

Rák

A munka egy cseppet sem fogja tudni lekötni a gondolataidat és eléggé motiválatlanná válsz. Ennek okán hajlamos leszel véteni, aminek ugyan nem kell majd komolyabban megfizetned az árát, viszont arra épp elég lesz, hogy tanulj belőle és többet ne kövesd el ugyanazt. Jót tenne, ha szakítanál időt a pihenésre, hiszen egyértelmű, hogy le vannak merülve az elemeid. Ha szívességet kér valaki, nyújts segítő kezet. A jótettek sosem maradnak hála nélkül.

Oroszlán

A koncentráció nem fog valami jól menni a munkahelyeden, sőt igen nagy erőfeszítés árán tudsz csak fókuszálni valamire. Ez szellemileg kimerít és stresszt is okoz. Érdemes lesz a szabadban levezetned a feszültségedet valamilyen fizikai aktivitással. A kapcsolataidat illetően viszont szerencsére minden a legnagyobb rendben lesz. Ha a pároddal bármilyen gond merül fel köztetek, azon sikerrel túlléptek, sőt meg is erősödtök benne.

Szűz

Alapvetően a pedanciádról vagy híres, most mégsem fogsz tudni mindent a terveid szerint véghez vinni. Egy kisebb hiba is komolyabb következményeket vonhat maga után, szóval érdemes lesz odafigyelned jobban a mindennapi feladataidra. Lehet, hogy jó lenne lassítanod egy kicsit, elcsendesülni és befelé tekinteni. Próbáld meg elérni a belső egyensúlyt, hogy ezt kifelé is képes légy hasznosítani. Szánj több időt olyan dolgokra, amelyekről tudod, hogy feltöltenek.


Mérleg

Fontos, hogy a munkádban megtaláld a tökéletes egyensúlyt a befektetett energia és a tempó tekintetében. Nem szabad kapkodnod, mert sokat véthetsz. Ha a munkádban kiegyensúlyozott tudsz maradni, akkor a párkapcsolatoddal sem lesz semmi probléma, hiszen hazaérve nem a feladataidon fogsz pörögni. Ha egyedülálló vagy, akkor sem kell bánkódnod, hiszen sok olyan lehetőség fog az utadba kerülni, melynek során új emberekkel ismerkedhetsz meg és ha elég nyitott vagy, a lelki társaddal is egymásba gabalyodhattok.

Skorpió

Az elmúlt időszakban eléggé elhanyagoltad a fizikai aktivitást és nem foglalkoztál különösebben a külsőddel, ezért érdemes volna kiválasztanod a neked legjobban tetsző mozgásformát és azt rendszeresen gyakorolni társsal vagy egyedül. A pozitív kisugárzásod sok embert fog a közeledbe vonzani, ami kedvez az új ismeretségek kialakulásának, így egy új pár megtalálása sem lehetetlen ebben a hónapban. A munkahelyi stressz nem lesz képes kifogni rajtad, ahhoz túl pozitív leszel.

Nyilas

Figyelj oda az egészségedre és még időben kezdd el megerősíteni az immunrendszered, hogy a tavaszi fáradtság és a fertőzések ne foghassanak ki rajtad. Mozogj rendszeresen és vigyél be sok vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst a változatos étkezéssel. A kapcsolataid szempontjából egy nagyon termékeny hónap lesz a március. A családi és baráti kötelékek megerősödnek, hiszen minden fontos személyre szánsz majd időt. Ha egyedülálló vagy, nem valószínű, hogy most találod meg az igazit, de semmi gond, hiszen oly sok programod akad majd.


Bak

A munkával nem kell túlzásba esned, legalábbis nem olyan szintig, hogy teljesen kimerítsd magad és lebetegedj. Nézz utána, hogy milyen étrend kiegészítőkkel, gyógynövényekkel erősítheted meg magad. Ha hivatalos ügyben jársz el, ne feledd, hogy te vagy az ügyfél és annak ellenére, hogy neked van igazad bizonyos kérdések tekintetében, a tiszteletlen és ingerült beszéddel semmit nem érhetsz el. A szabadidődet a legkellemesebben a családod körében fogod eltölteni.

Vízöntő

Nem hagyhatod, hogy a munka a fejedre nőjön, hiszen az egészségedet illetően sem leszel kirobbanó formában és a leterheltség biztosan levenne a lábadról. Próbálj minél több időt a szeretteid körében és a szabadban tölteni. Ez a kombináció fog tudni a legjobban feltölteni. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor nagy az esélye, hogy most fogtok egymásra bukkanni és igazi romantikus napoknak nézhetsz elébe.

Halak

A munka sok energiádat fel fogja emészteni, ám ha szereted, amivel foglalkozol, akkor ez egy cseppet sem lesz megterhelő. Ha ez nem így van, akkor sem kell sokat félned, mert az egészségi állapotod kifejezetten jó lesz ebben a hónapban. A mozgást továbbra se hanyagold és minden rendben lesz. A szeretteiddel együtt töltött idő mindig aranyat ér. Szervezz több közös programot, ami nem csak téged, de őket is boldogsággal tölt majd el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés