Kezdőlap EZOTÉRIA MOST ÉRKEZETT: December havi horoszkóp! Az év utolsó hónapja alaposan felkavar majd...

MOST ÉRKEZETT: December havi horoszkóp! Az év utolsó hónapja alaposan felkavar majd mindent!

Hirdetés

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit tartogat számunkra az év utolsó hónapja. Decemberben még nagy dolgok történhetnek, kapunk hideget és meleget egyaránt. Tudd meg, te mire számíthatsz!

 

Hirdetés

 

Kos

Nagyon sok hasznos energia vesz körbe ebben a hónapban, azonban rajtad múlik, hogy hogyan építed be őket az életedbe. Ne szalaszd el a lehetőségeket, használd ki az utolsó pillanatokat is. A Jupiter segítségével most egy régi negatív kapcsolatban is tisztázhatod a felmerült problémákat. december 25-után a toleranciád, és az önértékelésed a helyére kerül.

Bika

Egy kis káosz lesz ebben a hónapban az életedben, eluralkodnak rajtad az indulatok, és túl szenvedélyesen éled a hétköznapjaid. Valami érződik a levegőben, de a változások elbizonytalanítanak, és ennek hatására igen feszült leszel. Próbálj megnyugodni, olvass, vagy mozdulj ki otthonról egy kellemes társasági délutánra. Ha nem éled bele nagyon a dolgokba, akkor egy igen nyugodt év vége várhat rád.

Ikrek




Hallgass a szívedre, próbáld kizárni a negatív híreket, és a gonosz pletykákat az életedből. Az önbecsülésed és az anyagi bevételeid is növekedni fognak ebben a hónapban. Alakíts ki egy életvezetési tervet magadnak, amit mostantól egészen tavaszig igyekezz betartani. Koncentrálj azokra a tulajdonságaidra, amelyek szimpatikusak számodra, légy önmagad!

Rák

A következő pár hónapban azt kell eldöntened, hogy mi is igazán fontos számodra az életben, hogy miben is hiszel valójában. Ez a számvetés már decemberben el fog kezdődni, de ráhatással lesz a következő év első felére is. Koncentrálj az álmaidra, és a szerelmi életedre is fordíts nagyobb hangsúlyt. A karácsony fantasztikus lesz számodra, mivel ez a kedvenc ünneped, és végre sok időt tölthetsz a szeretteiddel a biztonságos családi környezetben.

Oroszlán

A kommunikáció, és a gondolkodás kerül a fő helyre számodra ebben a hónapban. Most rátalálhatsz a kreatív énedre, de romantikus randik is várnak rád. A következő év elején lehetőséged adódik arra, hogy közelebb kerülj az alternatív gyógyításhoz, fontold jól meg. Az is lehetséges, hogy ezáltal teljesedik ki az életed igazán. Ha belevágsz egy ilyen képzésbe, akkor csakis komoly szakember segítségét vedd igénybe.

Szűz




Itt az ideje, hogy egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektess a kiadásaid és bevételed ellenőrzésére. Ne költekezz felhőtlenül, mert akkor már az új év eleje fejfájással fog kezdődni. Az életed más területein szereted a rendszerességet, mindig előre jól megtervezed a dolgokat, de a pénzügyeidben néha kissé szétszórt vagy. Ne akarj mindig másoknak megfelelni, próbáld inkább a saját életed élni.

Mérleg

Az év végén a kommunikáció előtérbe kerül számodra, ha olyan területen dolgozol, akkor most komoly sikereket érhetsz el. Viszont, ha egy régi kapcsolatot akarsz megmenteni, akkor most könnyen meg tudjátok beszélni a dolgokat. Ha egyedülálló vagy, akkor sok esélyed van rá, hogy karácsony környékén találkozz az igazival. Tele lesz békével és harmóniával az életed az év hátralevő részében.

Skorpió

Békés és nehézségekkel teli időszak egyaránt lesz még decemberben, melyek összecsapásából igen különleges energiák születnek. Kissé nehezen küzdesz meg ezekkel a hatásokkal, de, ha nem veszed túl komolyan a dolgokat, akkor hatalmas fejlődés vár rád a tolerancia területén. Az önbizalmad is növekedni fog ebben a hónapban, így az új évben egy sokkal kiteljesedettebb személyiség leszel.

Nyilas

A hónap elején a Neptunusz kedvező hatással lesz a kapcsolataid alakulására, olyan dolgok válnak valóra számodra, amelyekről eddig méltán gondoltad azt, hogy teljességgel lehetetlenség teljesíteni őket. A hónap második felében nagy változások kezdődnek, melyek az egész jövő évedre kihatással lesznek.

Bak

A karrieredben pozitív változások történnek, és ettől igazán kiteljesedettnek fogod érezni az életed. Ha művészi, vagy gyógyító területen dolgozol, akkor a pozitív változások többszörösen lepik el az életed. Bármi is legyen az álmod, ne fogd vissza magad, hiszen tudod, hogy a sikereknek legtöbbször mi magunk vagyunk a legnagyobb akadályai.

Vízöntő




Nagyszerű időszak lesz ez a problémák megoldására, de akár a testi-lelki gyógyulásra is. Ha valamilyen egészségügyi problémával küzdesz, most látogass el az orvoshoz, és próbálj egy kicsit egészségesebben élni. December utolsó napjaiban olyan események várnak rád, melyek hatására eltűnik az eddig bizonytalanságod, és az egész életed megváltozik.

Halak

Minden vágyad a szabadság, és a kreativitás korlátok nélküli kifejezése. Úgy tűnik erre még tavaszig egy kicsit várnod kell. Csak haladj szépen lépésről-lépésre, tegyél meg mindent, hogy közelebb kerülhess az álmaidhoz. Segítségedre lesznek a pozitív energiák, ne aggódj, csak próbálj meg jobban bízni magadban.

tudasfaja.com

Hirdetés