Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS 20/20 diéta a tavaszi őrület: Hozd magad bomba formába erőfeszítés nélkül! Csak...

20/20 diéta a tavaszi őrület: Hozd magad bomba formába erőfeszítés nélkül! Csak erre a listára figyelj!

Dr. Phil McGraw orvos, pszichológus egy olyan diétát eszelt ki, amely segítségével bárki különösebb megerőltetés nélkül fogyhat. Csupán néhány egyszerű szabályt kell betartani! Kipróbálod?

A szakértő szerint a diéta lényege abban rejlik, hogy a kezdeti szakaszban olyan 20 élelmiszert kell szigorúan betartva fogyasztani, amely viszonylag nehezen emészthető, ezért sok kalóriát kell égessen a szervezet emésztés közben.

Vagyis felgyorsul az égetés, az emésztés, és beindul a fogyás.

A diéta 4 fázisból áll, naponta négyszer kell étkezni.

1.fázis: (5 nap)

Ebből a 20 élelmiszerből ehetsz csak 5 napon keresztül. Szigorúan be kell tartani!
kókuszzsír, zöld tea, mustár, olívaolaj, mandula, alma, csicseriborsó, aszalt szilva, zöld leveles zöldségek, lencse, mogyoróvaj, pisztácia, mazsola, joghurt, tojás, tőkehal, rozs, tofu, savópor.

A feldolgozott élelmiszereket, a lisztet, és a cukrot szigorúan mellőzni kell! Egy nap négyszer kell enni, az étkezések között 4 óra kell minimálisan elteljen. Már ebben a szakaszban beindul a fogyás, de leginkább a nagyfokú vízveszteség miatt.

2.fázis: (5 nap)

Az előbbi szakasz listáján szereplő élelmiszerekből minden nap kell fogyasztani kétfélét. És ezekből az élelmiszerekből válogathatsz még mellé: csirkemell, tonhal, zab, barna rizs, répa, paradicsom, gomba, kesudió és áfonya. Az öt napos időszak 2 napja alatt maximum 100 plusz kalóriát lehet nassolni. Pl. 2 csokis keksz, 14 db. csipsz, 2 dl bor.

3. fázis: (20 nap)

Naponta négyszer kell enni négyóránként. Az ehető élelmiszerek listája avokádóval, málnával, krumplival, spenóttal és a babbal bővül. A harmadik szakasz végéig elérkezel a 30-ik naphoz, mostanra már jócskán kell érezd a fogyást.

4.szakasz

Ez az az időszak, amikor már nem bővül a lista, minden marad így, ahogy van. Csupán arra kell figyelj, hogy ne egyél unalomból, és ne engedj az édességek, és gyors ételek csábításának. Inkább próbáld lefoglalni magad valami kreatív tevékenységgel, és ne az étkezésbe menekülj.

tudasfaja.com

loading...