Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 15 000 voltos áramütés érte a 17 éves lányt. Most felfedi, mit...

15 000 voltos áramütés érte a 17 éves lányt. Most felfedi, mit tett az áram a testével!

Hirdetés

A lány azért engedte, hogy kép készüljön róla, hogy elrettentsen másokat, nehogy elkövessék azt a buta hibát, amit ő!

A lány azért engedte, hogy kép készüljön róla, hogy elrettentsen másokat, nehogy elkövessék azt a buta hibát, amit ő! Michelle ugyanis csak magának köszönheti, hogy ilyen szörnyű tragédia érte.

Hirdetés

Az eset Németországban, a Saar-vidéken történt:

Michelle a vonatot várta Friedrichsthal városkájának vasútállomásán. Hogy a várakozás ne teljen olyan unalmasan, fogta magát, bement a sínek közé és, és felmászott az ott várakozó egyik tehervonat külső létráján, a kocsi tetejére. Ám a vagon olyan magas volt, hogy Michelle túl közel került a felső vezetékhez, és bekövetkezett a szörnyű tragédia:

Haja kigyulladt, miközben 15 000 voltnyi feszültség haladt át a testén. Az elképesztően nagy áramütéstől bőrfelületének 70%-a megégett, csoda, hogy egyáltalán életben maradt.

Az áramütést követően 16-szor kellett, hogy megoperálják, és három és fél hétig mesterséges kómában tartották egy speciális klinikán.
Sajnos még így is rengeteg maradandó károsodás érte a testét: egész életében parókát kell majd hordania, rengeteg égési sebet szerzett, és kisujját is amputálni kellett.

Azért döntött mégis úgy, hogy megmutatja magát, hogy ezzel is elrettentse kamasztársait attól, hogy felelőtlenül mászkáljanak a pályaudvaron a sínek között, vagy felmásszanak a vonatokra.

Ilyen borzalmas, visszafordíthatatlan következményei lehetnek! 

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés