Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 14 évesen kirúgták az iskolából, mert terhes lett – 6 évvel később...

14 évesen kirúgták az iskolából, mert terhes lett – 6 évvel később olyan dolgot tett, amire senki nem számított

Hirdetés

Rachael Campey mentális gondokkal küzdő kamasz volt, 14 évesen teherbe esett. Elmondása szerint az anyaság adott új értelmet az életének.

 

Hirdetés

A lány 14 évesen mentálisan a legnagyobb mélységeket élte, az iskolában zaklatták, majdnem eldobta magától életét.

Azonban terhessége teljesen megváltoztatta hozzáállását, és megmentette az életét.

„Amikor 14 évesen megtudtam, hogy terhes vagyok, megígértem, hogy megállás nélkül fogok dolgozni, hogy a lehető legjobb gyerekkort nyújthassam neked” – mesélte Rachael a lányának, és pontosan így is tett.

Bár rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie, 7 iskolában fordult meg mire elvégezte tanulmányait, mindemellett nevelte kislányát, de megérte.


Miután a York College-ban befejezte tanulmányait, a Leedsi Trinity Egyetemen tanult pszichológiát.

Rachael majdnem abbahagyta az egyetemet, amikor egyszerre nehezedett rá a gyermeknevelés, a munka és a tanulás, hiszen mindenhol a maximumot kellett nyújtania.„Végigsétáltam a folyosón, és kisírtam a szememet, arra gondoltam, hogy ott kell hagynom az egyetemet, hogy ez az egész egy óriási káosz, és nem is értettem, miért hoztam magamat ebbe a helyzetbe” – idézi vissza Rachael.

Azonban nem adta fel, és 6 évvel kislánya Lily-Rose születése után büszkén vehette át diplomáját.

„Lily csak vigyorgott rám, és azt mondta, úgy nézek ki, mintha a Roxfortból jöttem volna” – mesélte Rachael.

Rachael nem tagadja, hogy mindezt lányának köszönheti, hiszen ő motiválta mindvégig, miatta tartott ki a legnehezebb időkben is.Szerinte ha nincs a lánya, ma már nem lenne az élők között.

Rachael saját példája okán azt tanácsolja a fiatal szülőknek, hogy soha ne adják fel, még akkor se, ha éppen mentális problémákkal állnak szemben, hanem küzdjenek az álmaikért, mert megéri.

https://www.tudasfaja.com/

Hirdetés