Kezdőlap EZOTÉRIA 13 jel arra, hogy egy gonosz emberrel vagy kapcsolatban

13 jel arra, hogy egy gonosz emberrel vagy kapcsolatban

Hirdetés

Legyen szó párkapcsolatról, baráti kapcsolatról vagy kollegiális viszonyról, ha ezeket a jeleket tapasztalod, a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy távol tartod magad attól az embertől. A saját érdekedben.

 

Hirdetés

 

1. Csak a saját nézőpontjuk számít nekik

Az általuk ismert igazság az egyetlen igazság. Azok a fajta emberek, akik soha nem foglalkoznak mások gondolataival vagy látásmódjával.

2. Manipulálnak, ha az kell, hogy elérjenek valamit

Nem okoz számukra gondot, hogy az embereket eszközként használják, ha el akarnak érni valamit. Könnyen átgázolnak másokon, ha csak így tudnak előrébb jutni. Mindaddig, amíg megkapják, amire szükségük van, nem érdekli őket mások jóléte.


3. Bármit képesek megtenni, hogy előnyhöz jussanak vagy kimásszanak a bajból

Nem esik nehezükre hazudni, ha azzal előnyt szerezhetnek maguknak. Akár ártatlanok kárán is képesek menteni az irhájukat.

4. Soha nem kérnek bocsánatot és nem ismerik el, ha vétettek

Magukat tökéletesnek tartják, akik túlságosan különlegesek ahhoz, hogy megalázkodjanak. Ha tudják, hogy tévednek, akkor sem engedi a büszkeségük, hogy bocsánatot kérjenek.

5. Elrejtik az igazságot

Ha az érdekük azt követeli meg, akkor nem csak hazudni képesek, hanem fontos igazságokat is eltitkolnak. A biztonságuk érdekében a kezükben akarják tartani az összes kártyát.

6. Mások idejét nem tisztelik

Elvárják, hogy mások várjanak rájuk, de ők soha nem tennék meg ugyanezt ellenkező esetben. Azt akarják, hogy mindenki más alkalmazkodjon hozzájuk és az időbeosztásukhoz.

7. Szükségük van a figyelemre

Folyamatosan mások elismerésére szomjaznak. Önbizalomhiányban szenvednek és szükségük van arra, hogy figyelmet kapjanak, ettől érzik magukat fontosnak és értékesnek a világban.

8. Felelőtlenül viselkednek
Nem gondolnak a szavaik és tetteik következményeire. Nem gondolkoznak el azon, hogy esetleg kinek árthatnak bizonyos megnyilvánulásaikkal.

9. Nem adják a valódi önmagukat

Folyamatosan az érződik rajtuk, mintha rejtegetnének valamit. Mindig elnyomják a valódi énjüket, mert nem akarják, hogy bármi módon is sebezhetővé váljanak.

10. Nem törekednek arra, hogy megtartsák mások bizalmát

Amikor valaki elkezd bízni bennük, azt nem értékelik. Képesek megszegni az ígéreteiket és lehet, hogy egyik nap még ezt mondják, a másik nap már teljesen máshogy cselekednek.

11. Úgy érzik, hogy alapból jogosultak mások kedvességére

Nem veszik jó néven, ha mások kritizálják őket vagy valamilyen ballépésükre hívják fel a figyelmet. Elvárják, hogy folyamatos csodálatban és dicséretben részesüljenek. Ha valaki nem kedveli őket, akkor természetesen a másikkal és nem velük van a baj.


12. Hisznek a légből kapott igazságaikban

Bármit megtesznek azért, hogy te gondold magad bolondnak, ha nem értesz velük egyet. Az egyetlen igazság az övék és biztosan állítják, hogy mindenki más a hazug.

13. Soha nem éreznek bűntudatot

Aggodalom nélkül élik az életüket és nem gondolnak arra, hogy milyen hatással lehetnek a körülöttük levő világra. Azt tesznek, amit akarnak és az önző, mérgező viselkedésük miatt sem éreznek bűntudatot.

tudasfaja.com

Hirdetés