Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 11 jel, ami arra utal, hogy indigó gyerek voltál

11 jel, ami arra utal, hogy indigó gyerek voltál

Hirdetés

Indigó gyerekeknek nevezik az új típusú szülötteket, akik különböznek másoktól, nehezen illeszkednek be a közösségekbe és másképp látják a világot, mint mások.

Ha már elértük a felnőtt kort, akkor is lehetünk indigók, az alábbi 11 jel segít abban, hogy erre és sok más dologra választ kaphassunk.

Hirdetés

Erős akarat jellemez, aki függetlenül gondolkodik másoktól. Nehezen fogadott szót gyerekkorában, mindig a saját feje után ment.

Nagyon bölcs és mindez kora és tapasztalatai ellenére nagyon meglepő. Gondolkodásának szintje messze túlszárnyalja másokét, hihetetlen érzéke van az élethez.

Soha nem hajlott a ráerőltetett dolgokra. Csak abban lelte örömét, amit önmaga csinált, nem tűrte a parancsokat és az utasításokat.

Sokkal magasabbak a rezgéseik, így jobban érzékelik és magukra veszik a negatív energiákat.

Érzelmileg sokszor zűrzavarban vannak, hajlamosak a depresszióra, a magányosságra és a lelki bajokra.

Agyuk fogékonyabb, bármit képesek rövid időn belül rögzíteni és megtanulni. Ezt kamatoztatni tudják a későbbiekben bármilyen más területen.

Sokkal hamarabb képes felfogni dolgokat, könnyebb számukra összpontosítani. Szeretik használni az agyukat, a fizikai feladatok nem kötik le őket annyira, mint a mentálisak.

Képesek meghallani és meglátni olyan dolgokat, amelyek mások számára nem lehetséges. Nem konkrétan a szellemvilágra kell gondolni, hanem mások jellemére, közeledésére, akár ránézésre képesek leírni valaki jellemét.

Érzékenyebb a szervezetük, csak az egészséges ételektől és a tiszta, nyugodt környezettől érzik jól magukat. A legtöbb betegségük lelki eredetű, amíg nem tisztázzák a dolgokat, addig képesek akár hónapokig is betegnek lenni.

Kissé énközpontúnak tűnhetnek mások számára, pedig csupán arról van szó, hogy szeretik elérni azt, amit kitűztek célul és nem tűrik az akadályokat és a kudarcokat.

Nagyon értékes emberek, akik jó szándékkal fordulnak mindenki felé. Ha azonban valahonnan veszélyt éreznek, hátat fordítanak és megtartják a kellő távolságot.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés