Kezdőlap EZOTÉRIA 11 intő jel arra, hogy nagyon gonosz emberrel van dolgod

11 intő jel arra, hogy nagyon gonosz emberrel van dolgod

Hirdetés

Mindannyian hallottunk a gonoszról vagy találkoztunk már vele. Akár a tündérmesékből, akár a való életből, amikor ártatlan emberek életére tör. A gonosz sokféle formát ölthet és első ránézésre gyakran nehéz felismerni. Végtére is, nem minden gonosz ember visel szarvakat vagy sötét álarcot.

 

Hirdetés

Egy gonosz személy nagyon bántalmazó lehet és a bántalmazásnak sokféle módját alkalmazhatja. Természetesen, ha egy olyan kapcsolatban élsz, amelyben bántalmaznak és visszaélés áldozata vagy, a legjobb, amit tehetsz, hogy kilépsz.

Jó, ha tisztában vagyunk azokkal az intő jelekkel, amelyek egy gonosz ember jelenlétére figyelmeztetnek bennünket. Ha ezeket felismered magad körül, akkor szabadulj meg az általa okozott pokoltól.

1. A valóság tagadása

Az, hogy mi valós és mi nem, egy olyan dolog, amiben egy gonosz, bántalmazó személy egyetért veled. Számukra ez nem vitatéma. Nem számít, hogy hány tényről bizonyítottad be, hogy nem úgy van, számukra mindig te leszel a hibás. Semmi sem képes megváltoztatni a kifordult gondolkodásukat.

2. Kifordított tények

Egy gonosz vagy bántalmazó személy kiforgatja a tényeket, hogy azzal legyőzhessen téged. Ha egy tény nem bizonyítja az álláspontjukat, vagy nem áll összhangban azzal, amit mondanak, akkor úgy csűrik-csavarják, hogy valahogy mégis nekik legyen igazuk. Gyakran az elméleteik és történeteiket botrányos tények támasztják alá.

3. Visszatartott információk

Ha olyan dologgal szembesülnek, ami esetleg megváltoztathatja az elképzelésedet róluk, akkor vagy megmásítják azt vagy visszatartják, nehogy elveszítsenek. Soha nem fogják beismerni hazugságukat, titokban tartják az információkat és a tudatlanságot az előnyükre fordítják.

4. Félrevezetés

Ha olyan információkkal találkoznak, amelyek úgy érzik, hogy félre tudnak vezetni téged, mindig ki fogják használni a lehetőséget. Így képesek lesznek félelemben tartani és ők lehetnek az egyetlen menedéked. Függetlenül attól, hogy ez az igazság, vagy sem, a végén te magad is el fogod hinni.

5. Állandó hazugság

Hazugságokat találnak ki annak érdekében, hogy magukat védjék, és hogy irányíthassák a róluk kialakított véleményedet. Nem tudnak úgy elmondani egy sztorit, hogy abban ne legyen egy nagy kövér hazugság. Néha bevallják, hogy hazudtak, de ezt egy még nagyobb hazugsággal igyekeznek megmagyarázni, hogy végül megsajnáld őket.

6. Nincs bűntudat érzés

Egyszerűen nem éreznek bűntudatot azzal szemben, akit megsértettek, vagy akit terveznek megbántani. Számukra az emberek csak bábok, akik táplálják őket jó energiákkal, és amit tudnak, elvesznek mindenkitől.

7. A felelősség elkerülése
A gonoszok nem vállalnak felelősséget az általuk károsított emberekért vagy az általuk elkövetett vétkekért. Amint elkezdenének valamiféle bűntudatot érezni, azonnal áthárítják azt valaki másra, mielőtt rájuk terelődne a gyanú.

8. Manipuláció

Ők a manipuláció bajnokai. Mindig 10 lépéssel járnak mindenki előtt, és tudják, hogyan lehet az emberek figyelmét valami másra irányítani. Pontosan tudják, hogy lehet elérni, hogy a másik butának és értéktelennek érezze magát.

9. Érdek barátságok

Ha a megmentésedre sietnek, azt nem azért teszik, mert segíteni akarnak rajtad, hanem azért, hogy elérjenek valamilyen célt. Talán úgy érzed, hogy életed minden jó pillanatában jelen vannak, de hidd el, a rosszakban nem lesznek ott.


10. Időrablás

Talán elsőre nem veszed észre, de érdemes kordában tartanod a velük folytatott beszélgetéseket, ha időhöz vagy kötve. Ha valahol időre ott kell lenned, elvonhatják róla a figyelmedet és elveszted az időérzékedet. Ilyenkor igyekezz félbeszakítani őket.

11. Kettős élet

Hogy miért élnek kettős életet? Mert az életük tele van hazugságokkal és mindenki számára egy más képet festenek le magukról. Ha elkezd a lábuk alól kicsúszni a talaj, elvesztik az irányítást, az emberek ezt észreveszik, de újabb és újabb hazugságokkal igyekszenek fedni magukat.

Amint elkezdenek csúszni vagy elveszíteni az irányítást, akkor az emberek elkezdenek észrevenni. Ezért állandóan feküdnek, így létrehozhatnak egy képet, amely ragaszkodni fog. Nekik nem csupán rossz napjuk van, amikor rád hárítanak bizonyos dolgokat.

A hazugságaiknak köszönhetően résen kell lenniük, ezért abban a pillanatban, amikor megérzik, hogy valaki a bizalmukra és az őszinte barátságukra vágyik, uralkodóvá és irányítóvá válnak.

Hirdetés