Kezdőlap EGÉSZSÉG 3500 évvel ezelőtti recept a Bibliából, ami szinte minden betegséget meggyógyít!

3500 évvel ezelőtti recept a Bibliából, ami szinte minden betegséget meggyógyít!

Hirdetés

Az olíva a legszélesebben használt növények egyike. Bogyóját és annak olaját az egész mediterrán vidéken használják, nagyon egészséges. Azt kevesebben tudják, hogy az olajfa levele fantasztikus gyógyerővel bír, a Biblia is említi, és több ezer éve használják gyógyításra.

Megszünteti a megfázást, tüdőgyulladást, nemi betegségeket, TBC-t, herpeszt, májgyulladást. A titok nyitja, hogy erős vírusölő, amire a patikai szerek nem alkalmasak. de a ma ismert legerősebb gombaölő is az olajfa levele, ezért Candida ellen elengedhetetlen. Nagyon jó gyomorbetegségekre és felfázásra.

Hirdetés

Azt is még csak kevesen tudják, hogy az olajfa leveleit műtét után is lehet alkalmazni, megelőzhetőek vele a különböző fertőzések, a gombás megbetegedés, valamint távol tartja a baktériumokat is.




Az olajfa leveléből készült tea nagyszerű a már említett betegségek mellett a krónikus fáradtság szindróma, az érelmeszesedés, a botulizmus, a malária, a gyomorfekély, a diftéria, a húgyúti fertőzések és az agyvelőgyulladás ellen.

Az olajfa leveléből készült tea nemcsak a különböző betegségek elleni küzdelemben segít, hanem az immunrendszert is erősíti, valamint extra energiát is ad.

Így készül a teája:

Hozzávalók:

  • 15-20 szárított olajbogyó levél
  • 2-3 dl forrásban lévő víz



Gyűjtsük össze a leveleket tavasszal és hagyd megszáradni a száraz helyen.
A száraz leveleket tedd forró vízbe, és főzd 10 percig, majd vedd le a tűzről és hagyd hűlni 15 percig.

Ha szeretnéd, mézzel és citrommal ízesítheted.

A tea kiválóan alkalmas az egészség megőrzésére és a betegségekből való kigyógyulásra, ezért érdemes több héten keresztül fogyasztani.

Hirdetés