Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK 10 melltartó trükk! Sok nő fog köszönetet mondani értük!

10 melltartó trükk! Sok nő fog köszönetet mondani értük!

A tökéletes melltartó megtalálása nem egy könnyű dolog. Nem csak a méretet, és a fazont kell megtaláljuk, de az sem mindegy, hogy melyik ruhához, milyen típusú melltartót veszünk fel.

 

Például egy hátul kivágott ruhához soha ne vegyünk fel pántos melltartót. Na, de kinek van ennyiféle melltartója, hogy mindig a színben, és formában legtökéletesebbet tudja felvenni? Az alábbiakban olyan trükköket mutatunk, melyek segítségével könnyen átalakíthatjuk a régi melltartóinkat is.

1.Kilátszó pánt

 

Bosszantó lehet, ha a pánt kivillan a blúzból, vagy lecsúszik a vállunkról. A hátunkon akasszunk össze egy gemkapoccsal a pántot, és így megakadályozhatjuk, hogy kilátszódjon a ruhából.

2.Ha kijön a fémmerevítő

 

Ha a varrás egy kicsit megbomlik, és kibújik a fémmerevítő, ragasszunk rá ideiglenesen egy darab sebtapaszt. Ha nincs épp kéznél sebtapasz, akkor egy darab tisztasági betét is megteszi. Így elkerülhetjük, hogy a vas felsértsen.

3. Pánt nélküli melltartó

 

Előfordulhat, hogy gyorsan egy pánt nélküli melltartóra lesz szükségünk. Vegyük le a pántot a vállunkról, és tűrjük be hátul a melltartóba.Így nem fog látszani.

4.A csúszkáló pántok ellen

 

A melegben könnyen felsértik a bőrt a csúszkáló, elmozduló pántok. Ragasszuk le őket egy sebtapasszal, vagy tegyünk a pánt alá egy szilikondarabot, és így megakadályozhatjuk a bőrirritációt.

5.Melltartó megszárítása

 

Ahhoz, hogy hamar megszáradjon a melltartó, és a formáját is megőrizze, tegyük zöldségszárítóba. Soha ne szárítsuk a fehér melltartókat a radiátoron, mert megsárgulnak.

6.Kivágott hátú ruha

 

Ha kivágott hátú ruhát veszünk fel, egy kis trükkre lesz szükségünk. Egy rugalmas szalaggal toldjuk meg a melltartó pántját, és a képen látott módon rögzítsük.

7.Sportmelltartó

 

A sportmelltartót rögtön edzés után kézzel mossuk ki. Ne pocsékoljuk az időt, és energiát arra, hogy mosógépbe tegyük.

8. Mély dekoltázs

 

Nem esztétikus, ha a mélyen kivágott blúzból kilóg a melltartónk. Varrjunk egy kis csipkedarabot a dekoltázsra, és akkor nem fog kilógni a melltartó.

9.Tárolás

 

Könnyen elveszíti a melltartó a formáját, ne dobjuk be csak úgy a fiókba a zoknik közé. Jó, ha direkt melltartó formára kialakított tárolóban tartjuk.

10. Melltartóválasztás

 

A melltartó akkor a legkényelmesebb, ha elől, és hátul két ujjunk lazán befér, és nem szorít.

loading...