Kezdőlap EZOTÉRIA 10 jel, mely arra utal, hogy itt az ideje méregteleníteni a lelked!

10 jel, mely arra utal, hogy itt az ideje méregteleníteni a lelked!

Hirdetés

A napi stressz, aggodalom, rohanás során nagyon sok feszültség felgyülemlik bennünk. Időnként érdemes lenne egy nagy lelki méregtelenítést végezni, még mielőtt különböző betegségek kialakulásával kellene számolnunk.

“Az egészségügyi problémák nagyrésze a boldogtalanságnak köszönhető”-Dr. Andrew Weil.

Hirdetés

Ezek a tünetek arra utalnak, hogy elérkezett a lelki méregtelenítés ideje:

1. Negativizmus

“A negatív emberek nagyon le tudnak húzni, de addig nem érezzük ezt, míg nem befolyásolják az életünk”-Bej James. Kerüljük a negatív hírek olvasását, próbáljuk a világ szép oldalát látni.

2.Szavaidnak nincs jelentősége

Előfordult már, hogy az ismerőseid többször azt mondják hogy szarkasztikus vagy? Megbántod őket anélkül, hogy ez lett volna a célod? Itt az ideje a lelki méregtelenítésnek, egészen biztosan benned rejtőznek a pozitív érzések is, melyek alig várják, hogy felszínre törjenek.

3.Nem szívesen vannak veled a barátaid

Ha negatív energiákat bocsátasz ki magadból, ne várd, hogy kedveljék a társaságod. Szabadulj meg a negatív életszemlélettől, és onnantól kezdve nem leszel többé magányos.

4.Megbénultnak érzed magad

A negatív érzelmek valósággal lebénítanak. Próbálj pozitívabban gondolkozni, és meglátod, valósággal szárnyakat kapsz.
“Fájdalmainkat gyógyszerekkel kezeljük, álmatlanság ellen gyógyszert veszünk be, a súlyfölöslegtől mozgással szabadulunk meg, de mit csinálunk a negatív energiával? Pozitív energiákkal kezelhetjük őket!”-Lissa Rankin.

5.Örülsz mások boldogtalanságának

Előfordult már, hogy örömet éreztél, ha valakinek nem sikerült valami? Te hogyan viselkednél, ha valaki nem örülne a sikereidnek?
“A probléma abban rejlik, hogy a legtöbb rosszindulatú ember nincs tisztában azzal, hogy hibát követett el. Minél inkább örülsz mások kárán, annál természetesebb lesz ez a viselkedésforma”-Craig Groeschel.

6.A boldog emberek feltöltenek

Ez azért rossz, mert másoktól elveszed a pozitív energiát. Inkább meditálj, jógázz, és így töltődj fel a pozitívummal. Senki nem felelős a te boldogságodért, egyedül te tudsz változtatni.

7.Nem alszol jól

Nem alszol el jól, éjszaka forgolódsz, vagy rémálmok gyötörnek? Mindezt azt jelzi, hogy a lelked üzen: nem érzi túl jól magát.

8. Mindig te vagy az áldozat

Vagy legalábbis te így látod. A negativizmus megmérgezte lelked, és úgy érzed, te vagy a világ legszerencsétlenebb embere.

9.Kerülöd az imádkozást, vagy a meditálást

Ez azért van, mert nem vagy hajlandó rendezni a gondolataidat, menekülsz attól, hogy befele fordulj.
“A meditáció a lélek kezelése. Hallgass a belső bölcsességre, és felszabadulsz.”-Rebecca Butler.

10.Állandóan egyhangú vagy

Mikor örültél utoljára? Mikor volt olyan, hogy valami boldogságot okozott, és mi volt az? Ha nem is emlékszel már rá, akkor minden bizonnyal itt az ideje, hogy méregtelenítsd a lelked.

tudasfaja.com

Hirdetés