Kezdőlap EZOTÉRIA 10 embertípus, akikkel jobb, ha nem kerülsz közelebbi kapcsolatba és szeretteid is...

10 embertípus, akikkel jobb, ha nem kerülsz közelebbi kapcsolatba és szeretteid is távol tartod tőlük!

Életszakaszaink során barátságaink jönnek, és mennek. Nagyon ritka az, hogy egyetlen emberrel a kezdetektől fogva életünk végéig szoros kapcsolatban legyünk. Léteznek olyan embertípusok, akikkel jobb ha soha nem barátkozunk jobban össze, mert csak az életünket keserítik meg.

1.Hálátlanok

Ez a típusú ember állandóan mások segítségét kéri, de arra viszont már nem képes, hogy meg is köszönje. Általában azt is el szokta felejteni, hogy ő is viszont segíthetne.

2.Pletykásak

Kerüld azokat az embereket, akik rosszindulatú pletykákat mesélnek másokról neked. Vagy intim részleteket mesélnek el, csak azért, hogy a figyelmedbe férkőzzenek. Gondolj arra, hogy előbb-utóbb rólad is pletykálni fognak másokkal.

3.Hízelgők

A hízelgést akkor szokták alkalmazni, amikor valamit el akarnak érni. A hízelgő barát meg akar győzni arról, hogy miért érdemes neked megtenned ezt vagy azt.

4.Nyerészkedők

Csak akkor barátkoznak veled, vagy akkor segítenek, ha ebből később nekik is hasznuk származik.

5.Zárkózottak

A mániás emberek gyakran nem olyan veszélyesek, mint azok akik nagyon zárkózottak. Ezek a személyek nagyon bonyolultak, nehezen bíznak meg bárkiben, és sok bajt okozhatnak. Könnyen elszippantják a pozitív energiánkat.

6. Síránkozók

Mindig szerencsétlenek, haragosak, betegek, gyengék, sértettek. Kezdetben nagyon bosszantóak, de, amikor rájössz, hogy náluk ez egy állandó állapot, akkor megsajnálod, és támogatni kezded. Idővel pedig rájössz, hogy ők semmit nem tesznek boldogulásuk érdekében.

7.Bohócok

Azok a személyek, akik nem tisztelik a szüleiket, és az idősebbeket, fogalmuk sincs arról, hogy mi a tisztelet, és a becsületesség. Ha nem tudja megtalálni a közös hangot a szüleivel, milyen barát válhat belőle?

8.Gátlástalanok

Azok az emberek, akik állandóan manipulálnak, befolyásolnak, nem tartanak tiszteletbe senkit, és semmit, teljességgel megbízhatatlanok. Mindenképp kerüld a kapcsolatot ezekkel a személyekkel.

9. Bohémok

Vannak, akikből teljes mértékben hiányzik a felelősségérzet, megbízhatatlanok. Az ők szavuk után két métert sem lehet menni, a becsületes munkát is nagy ívben elkerülik.

10. Képmutatók

Ezek az emberek állandóan cserélgetik az álarcaikat. Soha nem fogod megtudni, hogy valójában milyenek is ők. A velük való barátkozásnak igen nagy ára lehet!

tudasfaja.com

loading...