Kezdőlap EGÉSZSÉG 10 egészségügyi probléma, amely arra utal, hogy az idő kezd eljárni fölötted!

10 egészségügyi probléma, amely arra utal, hogy az idő kezd eljárni fölötted!

Az életkor előrehaladtával, tudjuk, senki nem lesz fiatalabb. Ez már csak így van, míg a világ, világ. Mindannyian születünk, és meghalunk, közben pedig az évek múlásával egyre csak romlik a fizikai testünk állapota!

 

1.Csonttörések

Fiatal korban a csont, törés esetén hamarabb visszaforr, de 40 éves kor fölött már nehezebben működik ez a folyamat. Nem beszélve arról, hogy a menopauza után a nők csontjai sokkal gyengébbek lesznek.

2.Ízületi-, és végtaggyulladás

Ha egyre több fájdalmat, és fájdalommal járó gyulladást érzékelünk a végtagjainkban, akkor tudnunk kell, hogy ez bizony a korral járó betegség. Ha a gyulladás krónikussá válik, akkor azt jelenti, hogy a szervezetünk segítségért kiált.

3.Szaglás meggyengülése, vagy elvesztése

Idős korban sok ember veszti el a szaglását, de, ha ez a probléma már 40 éves korunk után jelentkezik, akkor jó, ha tudjuk, hogy ez nem egy normális folyamat. Érdemes orvoshoz fordulnunk.

4.Mennyi erő van az kezünkben?

Ha egyre gyengébb lesz a fogásunk, ejtünk ki mindent a kezünkből, akkor az bizony egy egyértelmű jel arra, hogy az idő kezd eljárni felettünk. A kéz ereje, a szorítás, vagy fogási képesség kapcsolatban áll a szív egészségével is.

5.Köröm meggyengülése, foltosodása

Ha a meggyengült textúrájú körmön feketés, pirosas, vagy sárgás foltok jelennek meg, és nem múlnak el maguktól, akkor keressünk fel egy szakembert. Az életkor előrehaladtával a köröm jelez a különböző betegségek kialakulásáról.

6.Szívverés

Ha elmúltál 40, és percenként több, mint 90-et üt a szíved, az bizony egy figyelmeztető jel. Tanulmányok alapján kimutatták, hogy összefüggés van a gyors szívverés, és az idő előtt elhalálozás között.

7.Pocak
Az elhízás egy nagyon súlyos egészségügyi probléma, mely egyre több fiatalt, és időset érint. Ha egészségesen szeretnénk élni 70 év felett is, figyeljünk oda testsúlyunkra, szálljunk szembe a hasi-, és a comb köré lerakódott zsírral.

8.Krónikus fáradtság

Hiába alszol 8 órát, mégis egyfolytában fáradtnak érzed magad, akkor az azt jelzi, hogy anyagcsere problémáid lehetnek. A hosszantartó, krónikus fáradtság számos betegség előjele lehet.

9.Mozgáshiány

Főleg az idősebb emberek hajlamosak arra, hogy túl sok időt töltsenek ülve. Nem igénylik a mozgást, és már annyi energiájuk sincs rá. Ha napi 7-10 órát ülünk, testünk nagyon megszenvedni a mozgásszegény életmódot, előbb vagy utóbb számos egészségügyi problémánk alakulhat ki ennek következtében.

10. Rossz lehelet

Leginkább azoknál a személyeknél fordul elő, akik rossz emésztéssel, rossz foggal, vagy valamilyen gyulladással, vagy más súlyosabb betegséggel küzdenek. Az életkor előrehaladtával sajnos egyre gyakoribb ez a probléma.

tudasfaja.com

loading...