Kezdőlap EZOTÉRIA 10 dolog, amit az igazán sikeres emberek tesznek elalvás előtt! Neked is...

10 dolog, amit az igazán sikeres emberek tesznek elalvás előtt! Neked is hozzátartoznak az estéidhez?

Hirdetés

Hogy kiegyensúlyozottak, és boldogak lehessünk, tennünk is kell érte. Nem elég egész nap kritizálni, dühöngeni, elégedetlenkedni, majd csodálkozni azon, hogy miért nem vagyunk boldogak.

A sikeres emberek titka az, hogy boldogak, és elégedettek a világgal. Dolgozunk kell azért, hogy az életben megtaláljuk a helyünk, és, hogy naposabb oldaláról szemléljék a történéseket.

Hirdetés

Nézzük, mit tesznek a sikeres emberek elalvás előtt!

1.Olvasnak!

Bill Gates a Microsoft atya minden este olvasott egy órát mielőtt elaludt volna. Az általa olvasott könyvek széles skálán mozogtak. Mielőtt elaludnánk ne tévézzünk inkább olvassunk legalább egy fél órát.

2.Rituális napzárás

A sikeres emberek napja mindig kezdődik, és végződik valahogy. Általában egy jól megszokott rituáléra épül. Van aki meditál, van, aki fut, mások naplót írnak, megint mások reggel megtervezik, hogy mit fognak csinálni aznap, majd este számbaveszik dolgaikat.

3.Meditálás

A meditáció sokat segíthet abban, hogy feldolgozzuk a nap történéseit. Elengedjük a negatív dolgokat, és megnyugszunk. Elalvás előtt meditáljunk legalább tíz percet, és másnap sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk.

4.Álmodozás

Lefekvés után képzeljük el a következő napunk, lássunk magunk előtt a sikereinket, éljük bele magunk. Álmodozzunk arról, hogy milyen szép dolgok fognak velünk történni.

5.A nap megtervezése

Ha este megtervezzük a másnapot, akkor sokkal céltudatosabbak, és összeszedettebbek leszünk. Nem csúszik ki a talaj a lábunk alól, és nem esünk szét. Írjuk le azt a legfontosabb 3 , amit másnap mindenképp meg kell tennünk.

6.Ki kell zárni a digitális világot

A hálószobába soha ne engedjük be a telefont, tablettet, laptopot, tévét. Lehetőleg a másik szobában tartsuk ezeket a dolgokat, így nem fogjuk felzaklatni magunk a különböző hírekkel.

7.Legyünk a családdal

Szánjuk időt arra, hogy este töltsünk legalább egy órát a családunkkal. Nagyon jól fel fogunk tudni töltekezni, ez is hozzájárul a sikerességhez, és boldogsághoz.

8.Legyünk hálásak!

Minden nap gondoljuk végig, hogy miért lehetünk hálásak, és írjuk le. A hála hihetetlenül pozitív hatással van az egész életünkre.

9.Énidő

Szánjuk időt önmagunkra, csendesedjünk le, és forduljunk egy kicsit befele. Pihenjünk.

10. Ne fogyasszunk alkoholt!

Lefekvés előtt 1-2 órával már semmiképp ne fogyasszunk alkoholt. Még, ha úgy érezzük, hogy ellazít is, inkább olvassunk vagy meditáljunk.

tudasfaja.com

Hirdetés