Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 10 dolog, ami különlegessé teszi a Kos jegy szülötteit!

10 dolog, ami különlegessé teszi a Kos jegy szülötteit!

Hirdetés

Már egy ideje a Kos időszakát éljük. Az egyik legszenvedélyesebb jegy, akivel soha nem unalmas az élet. Lássuk, miért érdemes legalább egy Koshoz ragaszkodni az életünkben, legyen az pár, barát vagy rokon.

10 ok, miért ők a legjobb fejek a világon.

Hirdetés

1# Kalandvágyóak

Nincs ötleted a hétvégére? Hívd fel a Kos ismerősödet és azonnal kitalál valami jó programot. A Kos kéz a kézben jár a kalanddal. Soha nem fogsz mellette unatkozni akkor sem, ha odakinn csapnivaló az idő.

2# Pozitivitást sugároznak

Természetüknél fogva pozitív beállítottságúak. Ennek köszönhetően bármilyen szociális helyzetben erőlködés nélkül jól szerepelnek. Soha nem találnak semmit kínosnak. Ha nem a terveik szerint alakul valami, azért viszont képesek kicsit kiakadni.

3# Optimisták

Ha szükséged van egy kis önbizalom tuningra, akkor fordulj egy Koshoz és azonnal megoldódik a problémád. Mindig fellelkesít a beszédével és utána valóban azt érezheted, te vagy az élet császára. Furcsa, de visszafelé ez nem igazán működik. Alig hisznek mások szavának.


4# Hűségesek

Végletekig hűségesek. Soha nem bántanának meg egy barátot vagy kotyognák ki másnak a titkait. Javasolt nem panaszkodni és sértegetni egy Kost, mert ott minden bizalma elvész az irányodban. Az pedig csak neked lesz ciki.

5# Egyenesek

A Kosok soha nem hazudnak neked. Egy, mert csapnivalóak benne, kettő, mert nem hisznek benne. Kegyes ferdítésre is csak akkor viszi őket a lélek, ha tudják, hogy ártanának az igazsággal az adott pillanatban.

6# Rendkívül függetlenek

Egy Kos soha nem fog felhívni, hogy húzd ki a csávából, menj el érte, hadd aludjon nálad, stb. Nagyon kevés segítséget igényelnek, hiszen olyanok, akik mindnet maguknak szeretnek megoldani és elrendezni. Ha segítséget kérnek, akkor tényleg nagy pácban vannak.


7# Szavahihetőek

Nehéz találni olyan embert, akivel megoszthatod a legféltettebb, legsötétebb titkaidat is. Na, ők ilyenek. A DNS-ükbe an írva. Bátran rájuk hagyományozhatsz minden bizalmas információt, nem fogja rajtuk kívül senki megtudni.

8# Nagylelkűek másokkal, magukkal azonban fukarak

Sokkal hamarabb adnak másnak, minthogy magukra költsék ugyanazt az összeget. Egyáltalán nem szeretnek elfogadni mástól pénzt, viszont adni minden gondolkodás nélkül hajlandóak, főleg, ha a szeretteikről van szó.

9# Ambiciózusak

Mindig többre vágynak és a lelkesedésük fertőző is tud lenni. Minél többet érnek el, annál több dolgot tűznek ki maguk elé. Folyamatos mozgásban vannak, kíváncsiak a világra.


10# A fentiek tökéletes kombinációi

Persze egy Kosnak is vannak kevésbé áldásos tulajdonságai, viszont a fentiek tökéletes keverékei is egyben. Vigyázz a szeretetükre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés