Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 9 dolog, amit egy férfi soha nem tenne, hacsak nincs őrülten odáig...

9 dolog, amit egy férfi soha nem tenne, hacsak nincs őrülten odáig érted!

Valószínűleg már tudjuk, hogy a férfiak általában nem olyan kifejezőek, mint amennyire azt mi nők szeretnénk. A nyitottságot és a sérülékenységet gyengeségként látják. Nem szeretnek nagyon megnyílni, hiszen úgy gondolják, azáltal sebezhetővé válnak. Soha nem adják magukat könnyen, még azoknak a nőknek sem, akiket nagyon szeretnek.

Fontos, hogy türelmesek legyünk velük és kivárjuk, hogy a kapcsolat során szépen lassan önmaguktól megnyíljanak. Ha viszont nem tudsz annyit várni és szeretnéd megtudni, hogy mi lakozhat valójában a szívében, nem lehetetlen kideríteni.

Egyszerűen ébernek kell lenned és észrevenned a viselkedésében azokat a jeleket, amelyek tisztán kifejezik valódi érzéseiket.
Ha a következő listában szereplő dolgokból több is jellemző a párodra, egy cseppet sem kell aggódnod!

 

1. Valóban figyelmet fordít rád, amikor beszélsz.

Mindig megpróbálja meghallgatni és hallani, amit mondasz. Soha nem érzed azt, hogy, amit mondasz, az őt nem érdekli vagy terheli. Mindig gondoskodik róla, hogy fontosnak érezd magad a szemében.

2. Megteszi a szükséges erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a kapcsolatotokban minden jól alakuljon.

Tudja, hogy egy jó kapcsolatért tenni kell. Megérti, hogy ebben neki is fontos szerepe van és oda is teszi magát ebben a szerepben. Tudja, hogy a kapcsolatok erőfeszítést igényelnek és hajlandó bekoszolni a kezét azért, hogy a tiéd tiszta maradhasson.

3. Szem előtt tartja a kis dolgokat is.

Mindig szem előtt tartja a részleteket. Minden, amit mondasz, nagyon fontos számára és tesz is róla, hogy ezeket ne felejtse el. Mindig emlékszik a legkisebb részletre is, mert neki, a legapróbb dolgok a legfontosabbak.

4. Számára a te boldogságod kiemelkedő helyen áll.

A nap végén is tudja, hogy egymást boldoggá tenni a legfontosabb dolog. Mindig megpróbálja felemelni a boldogságod szintjét. Nagyon nagyra értékel téged és soha nem vesz téged 100%-nak az életében. Tudja, hogy napról napra tennie kell a szerelmedért. Mindig figyel rá, hogy mosolyt csalhasson az arcodra.

5. Nem retten meg a komolyabb beszélgetésektől.

Tudja, hogy a kapcsolatotok nem mindig lesz zökkenőmentes és hajlandó ilyen esetekben őszintén leülni veled és mély beszélgetéseket folytatni. Helyén kezeli az alkalmi veszekedéseket, hiszen tudja, hogy ez része a párkapcsolatoknak.

6. Valóban törődik a családdal.

Tudja jól, hogy milyen fontos számodra a család és mennyi mindent teszel értük. Ezzel ő is így van. Számára elsődleges, hogy a család minden tagja boldog legyen.

7. Nagyon tisztel és megbízik benned.

Megérti, hogy te egy külön egyéniség vagy, aki szabad akarattal rendelkezik, és ezt tiszteletben tartja. Soha nem fenyegetne, zsarolna meg semmivel és nem erőltetné rád az akaratodat. Bízik benned, mint egy érett, felnőtt emberben, aki meg tudja hozni a megfelelő döntéseket saját maga és a kapcsolata számára is.

8. Mindent megtesz, hogy megkönnyítse az életedet.

Nem azért van veled, hogy kihasználjon és szolgaként tartson. Azért vagytok egy pár, hogy az életet megkönnyítsétek egymás számára és társai, támaszai legyetek egymásnak az élet minden területén.

9. Soha nem hazudna neked semmivel kapcsolatban.

Mindig őszinte veled, még akkor is, ha tudja, hogy az igazság esetenként kellemetlen számodra. Soha nem lenne képes becsapni, félrevezetni vagy elárulni téged.

loading...