Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Zokogva ült a lánya a fürdőkádban. Az anyának fogalma sem volt róla,...

Zokogva ült a lánya a fürdőkádban. Az anyának fogalma sem volt róla, mit tegyen…

Hirdetés

Egy lépésre volt a haláltól!

 

Hirdetés

Grace Yeats egy teljesen hétköznapi, 10 éves kislány volt. Szeretett sportolni és táncolni.

Csakhogy Grace élete egy csapásra megváltozott, amikor influenza-szerű tüneteket vett észre magán.

Először még az édesanyja sem vette komolyan, azt hitte, egy egyszerű megfázással van dolguk. Aztán egy nap Grace beállt a zuhany alá, de annyira fájni kezdett a lába, hogy zokogásban tört ki. Édesanyja pánikba esett, és azonnal rohantak a kórházba.

Azt viszont senki sem gondolta, hogy ez lesz az utolsó nap, amikor Grace képes lesz beszélni.

A szörnyű diagnózis ugyanis az volt: a kislánynak nekrózisa van. A betegséget valamilyen fertőzés okozta, ám hogy mi,.azt az orvosok sem tudták megmondani. A test sejtjei lassan elhaltak, Grace-nek folyamatos fájdalmai voltak, sem járni, sem beszélni nem tudott.

84258_grace2

Eltelt 3 év, miközben az orvosok folyamatosan küzdöttek az életéért. Grace pedig, bár rengeteg fájdalmat és szenvedést élt át, maga is hitt abban, hogy egyszer még egészségesen tud majd élni.És bár egyelőre messze még a végleges gyógyulás, Grace és családja folyamatosan küzdenek. Édesanyja pedig, hogy felhívja a figyelmet a betegségre, és fizetni tudja lánya kezelésének költségeit, adományozó oldalt hozott létre, ahol már több mint 20 ezer dollár összegyűlt, köszönhetően a jó szándékú embereknek.

84259_grace3

És reméljük, egy napon az életvidám, mosolygós kislány, Grace újra teljes életet élhet majd.

Hirdetés