Kezdőlap AKTUÁLIS X-Faktor győztese kap hideget meleget a nézőktől

X-Faktor győztese kap hideget meleget a nézőktől

Hatalmas izgalom előzte meg az X-Faktor fináléját, hiszen több héten keresztül készültek a versenyzők, hogy a legszínvonalasabb produkciókat tudják nyújtani az élő show-kban. Szombat este pedig eldőlt, hogy ki nyerte meg a népszerű tehetségkutatót. 2022-ben az év hangja nem más, mint Solyom Berni.

 

A nyertes elmondhatja magáról, hogy ő lett 2022 legjobb előadója, valamint 12 millió forint boldog tulajdonosa.

Miután mind a három énekes előadta a fergeteges produkcióját, Miller Dávid lezárta az eddig beérkező közönség szavazatokat. A fesztültség jól érzékelhető volt, hisz a tét hatalmas, mind a három fiatal bizonyítani akar, és rendkívül tehetségesek, így nehéz dolguk volt a nézőknek. Miután Dávid ismertette a részeredményt, kiderült, hogy a legkevesebb voksot nagy meglepetésre Mihályfi Luca kapta, így Kiss Kevin és Solyom Berni küzdhett a végső győzelemért.

Luca kijelentette, hogy ez a műsor megadta neki a lehetőséget, hogy azt csinálja, amit szeret, ezt pedig a jövőben is folytatni fogja. Hálás mindenkinek, aki eddig támogatta.

A következő körben Kevin lépett először színpadra Zámbó Jimmy híres dalával, a “Míg nem veszíthetek” című slágerrel, ami után hatalmas ováció tört ki.


Solyom Berni ezután a Fekte Vonat “A város másik oldalán” című számát adta elő, hatalmas energiáját pedig mindenki érezte.

Kevin utoljára saját dalával örvendeztette meg a közönséget, míg Bernitől Bruno Mars fülbemászó melódiáját hallhattuk. Ez volt az utolsó pillanat, mikor a legjobbat kellett kihozniuk magukból, hiszen most bizonyíthattak utoljára.

Az est házigazdája, Dávid lezárta a szavazatokat, majd összesítés után ismertette az eredményt. A két finalista a mentorukkal, Kiss Kevin Puskás Petivel, míg Solyom Berni ByeAlexszel vonult fel a színpadra.

Aki a legnehezebb akadályokat is sikerrel vette, ezzel ő lett 2022-ben az év hangja, és a legtöbb szavazatot kapta az Solyom Berni lett.

– Nagyon szépen köszönöm mindenkink! Várom nagyon a jövőt! Nyomjuk tovább! – mesélte könnyeivel küszködve a lány.


Kiss Kevin így a második helyen zárta a tehetségkutatót.

 

Szinte nincs olyan évad, melynek végeredménye ne osztaná két táborra a tévénézőket, az idei sem volt különb. A rapper lánynak rengetegen gratuláltak, többen kifejtették, hogy már a válogatón kiszúrták, milyen tehetséges.

“Azért az komoly, hogy már a válogatón legelső látásra és hallásra tudtam, szinte biztosra éreztem, hogy ő lesz az idei nyertes!”

“Te voltál a legjobb kezdettől fogva, tudtam, hogy nyerni fogsz! Szuper csajszi vagy!”

“Gratulálok Berni, mondjon bárki bármit… igazi, sokoldalú tehetség vagy. Legyen szó bármilyen zenei stílusról, mindegyikben jó vagy. Jól mozogsz, énekelsz, szép vagy. Nagyon sok sikert kívánok a jövőben, és kérlek maradj az, aki most vagy. Kétlem, hogy megtörténne ez veled, de ne fordulj ki önmagadból, mint sokan mások. Nagyon ügyes voltál, végig neked szurkoltunk.”

“A legjobb voltál az egész közül!” – ezekhez hasonló dicséreteket olvastunk a közösségi oldalon.

Mások viszont csalódottak lettek, miután kiderült a végén, hogy Kevin csak a második lett.”Hármojuk közül a legrosszabb lett az első!”Most mar ertem a sziget fellepo kartyat  addig csak meg tanul eletet vinni az eloadasba es rapelni refrenre ossze szed valami eneket de stilus es rap eloadas nulla, altato (es remelem Eminem nem hallotta a szamait)“Kész vicc ez az egész! A Kevin sokkal jobb volt, és sokkal jobban megérdemelte! Sőt, a Kevinnek és a Lucának kellett volna a két döntősnek lenni! De hát az Alex mentoráltja, meg kellet nyernie, persze!”

“Semmire való volt, aztán megnyerte. Semmi hangja nincs, mintha beszélne, nem is énekelne. Komoly, tiszta vicc az X-Faktor, a Dieter Bohlen már első nap kicsapta volna.”

“Mindig a határon túliakat nyomják, röhej!”

“Milyen igazság győzött? Az erőtlen reppelgetése?! A zenekarral való éneklése jó volt, de azért, hogy győztes legyen… annyira jó nem volt. Mások sokkal jobban megérdemelték volna az első helyet.”


“Ez az a döntő volt, ahol megint Alex volt a legjobb mentor, de mégis Kevinnek kellett volna nyernie. Berni egy csoda, de Kevinben minden benne van… a saját dalai, a lángolása, a színpad az övé. Berni az adott körülményeivel bármire képes lehet, amit akar, de Kevinnek kellett volna ez a lehetőség. Sajnálom… így is ügyes lesz, csak ne vigye el a hirtelen jött siker most.”

Voltak kommentelők, akik a sok negatív vélemény hatására kiálltak a győztes mellett.

“Nyilván az idős nénik és a nem korabeliek számára igazságtalan az egész verseny. Kevin se volt rossz, de azért azt vegyük mar előtérbe, hogy Berni más nyelven is nagyobb produkciót adott elő, mint bármelyik a mentorok között. Elénekelni más nyelven el lehet egy dalt, de az hogy reppelni is tud ütemre, az már csak hab a tortán. Szóval sajnálom a kedves néniket és bácsikat, de ez így volt helyes! Mind a hárman ügyesek voltak, jár a gratuláció nekik, de ez a sorrend a helyes!”

loading...