Kezdőlap AKTUÁLIS “Vonzódom a nőkhöz” – Váratlan bejelentést tett az ismert énekesnő, mindenki nagy...

“Vonzódom a nőkhöz” – Váratlan bejelentést tett az ismert énekesnő, mindenki nagy kedvence

Billie Eilish, a 21 éves világhírű énekesnő az ‘Ocean Eyes’ című dalával vált ismertté már 13 évesen, és azóta egyre inkább a középpontba került stílusával, egyedi megjelenésével, és persze tehetségével.

 

Az énekesnő most egy friss interjúban nyíltan beszélt az azonosságáról és szexualitásáról, amely mindig is érdeklődést keltett a közvéleményben.

Az interjúban Eilish elmondta, hogy bár jellegzetesen fiús stílusa miatt sokan feltételezik, hogy kizárólag a férfiakhoz vonzódik, valójában mindkét nem iránt érdeklődik. Élete nagy részében azonban úgy érezte, hogy a nők nem kedvelik őt.“Nőnek lenni egy állandó harc” – vallotta be az énekesnő, aki azt mondta, soha nem érezte, hogy jól tudna kapcsolódni lányokhoz, bár szereti és vonzódik hozzájuk.

“Soha nem éreztem úgy, hogy nagyon jól tudnék kapcsolódni a lányokhoz. Pedig annyira szeretem őket. Szeretem őket, mint embereket. Vonzódom is hozzájuk.” – mondta Eilish.

Az énekesnő hozzátette, hogy bár fizikailag vonzódik a nőkhöz, sokszor megrémíti őket a szépségükkel és jelenlétükkel. Eilish saját bevallása szerint sohasem érezte magát vonzónak, és mindig problémái voltak szexualitásához való viszonyulásával kapcsolatban.Az interjú során Eilish rámutatott a nemek közötti kettős mércére is, kifejezve, hogy a férfiak testéről senki sem mond semmit, míg a nők testével kapcsolatban sokszor elítélő megjegyzéseket kapnak.

Eilish arra ösztönözte a közvéleményt, hogy elfogadóbbak legyenek az emberek iránt, és hagyják figyelmen kívül az előítéleteket.

Billie Eilish szavai egy újabb példája annak, hogy a hírességek egyre nyíltabban beszélnek az azonosságukról és szexualitásukról, ezáltal hozzájárulva a sokszínűség és elfogadás fontosságához a közösségben.