Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Vízöntő vagy? Erre számíthatsz a többi csillagjegytől a párkapcsolatodban!

Vízöntő vagy? Erre számíthatsz a többi csillagjegytől a párkapcsolatodban!

A Vízöntő nem egy túl egyszerű személyiség, az életben mindent egy kicsit a bonyolultabb oldalról közelít meg. Különleges, és egyedi, szereti az izgalmas kihívásokat, de nem könnyű vele az élet, az biztos.

Az alábbiakban megtudhatod, hogy ha te is Vízöntő vagy, milyen a kapcsolatod a többi csillagjeggyel.

Vízöntő-Kos

Teljesen elbűvölitek egymást, a Kos szenvedélyessége , és szabályok nélküli élete téged valósággal elvarázsol. Mivel mindketten szeretitek, ha senki sem zavarja a magánterületeteket, éppen ezért nagyon jól kijöttök egymással. Egy kicsit az zavar, hogy a Kos nem figyel eléggé az eszmefuttatásaidra, viszont ő nem érti, hogy miért kell mindig mindent annyit elemezgetni.

Vízöntő-Bika

Sajnos még barátként sem tudjátok egymást elviselni, nem hogy párként. Nem tudtok soha közös nevezőre jutni. A Bikának feláll a szőr a hátán attól, hogy mennyire felelőtlen, és szabályszegő vagy. Te pedig úgy látod, hogy a Bika túlságosan unalmas, földhözragadt, és rugalmatlan. Nincs sok esély rá, hogy szorosabb kapcsolat alakuljon ki köztetek, mert egyszerűen más az életfelfogásotok.

Vízöntő-Ikrek

Nagyon sok mindenben hasonlítotok egymásra, azonos az érdeklődési körötök, és az életről alkotott elképzelésetek. Bármilyen témáról jól tudtok beszélgetni, minden perc kellemesen telik egymás társaságában. Nyitott házasságban tudtok leginkább hosszútávú párkapcsolatot kialakítani, mivel egyikőtök sem szeretik a korlátozásokat.

Vízöntő-Rák

Nem igazán tudtok együtt boldogok lenni, mivel nagyon különböző természetűek vagytok. A Rák csillagjegyű személy igen család centrikus, ezért egy komoly kapcsolatra vágyik, a Vízöntő pedig nem szereti a kötelékeket, korlátokat. Lenyűgöz a Rák érzelmes, romantikus oldala, te pedig az intelligenciáddal veszed le a lábadról őt. Állandó féltékenységi jelenetek dúlnak köztetek, nagyon sokat veszekedtek.

Vízöntő-Oroszlán

Áldozatokat kell hoznotok annak érdekében, hogy működjön ez a párkapcsolat. Nagyon imponál az Oroszlán számára, hogy mindig szembemész a társadalmi normákkal, és határozott elképzelésed van a világról. Mindenképp meg akar hódítani téged. Mindketten a világ jobbá tételén munkálkodtok, míg te a racionális szemszögből közelíted meg inkább a dolgokat, ő romantikusabb világszemléletű. Alapjában véve kiegészítitek egymást, csupán egy kis toleranciára lesz szükségetek.

Vízöntő-Szűz

Mivel egyikőtök sem tudja igazán kimutatni az érzéseit, éppen ezért elég nehezen ismeritek meg egymást mélyebben. Ennek a kapcsolatnak inkább reális, és praktikus kimenetele van, nem sok esélyt adtok a romantikának. Békében leélhetitek az egész életet egymás mellett, de nem biztos, hogy valaha igazán szerelmesek lesztek egymásba. Az is előfordulhat, hogy néha titkos hódításra indulsz, hogy a romantikusabb éned is megbékéljen a világgal.

Vízöntő-Mérleg

Nagyon jól működhet ez a párkapcsolat kettőtök közt, mivel az ész (Vízöntő) és az érzelem (Mérleg) nagyon jól kiegészíti egymást. A Mérleg férfi valósággal elbűvöl, minden kívánságod teljesíti, és ő is rajongásig imád, hiszen ilyen intelligens, és talpraesett nővel még nem találkozott soha.

Vízöntő-Skorpió

Nincs sok esély rá, hogy egy párt alkossatok. Mindketten hajlamosak vagytok arra, hogy egymás hibáit, és ne a pozitív tulajdonságait vegyétek észre. Barátként sem tudtok jól kijönni egymással, nem hogy párkapcsolatban. A Skorpió felelőtlennek, és gyerekesnek tart, sőt, mintha kissé le is nézne, te pedig egoistának, és túlságosan sikerorientáltnak tartod őt.

Vízöntő-Nyilas

Nagyon hasonlítotok egymásra, imádtok utazni, gondolkodni, az élet nagy eszméit fejtegetni. Kapcsolatotok minden bizonnyal egy hosszá barátságából fog kialakulni. Nagyon jól megértitek egymást, de a szerelem lehetséges, hogy már nem nagyon fog lángolni köztetek. És arra is vigyáznotok kell, hogy fenn tudjátok tartani az érdeklődést egymás iránt.

Vízöntő-Bak

Ha véletlenül össze is keveredtek, akkor rátok lesz igaz az a mondás, hogy “az ellentétek vonzzák egymást”. Nagyon ellentétes elképzelésetek van az életről, a Bak realista, általában pesszimista, te pedig érzelmi-szellemi alapon működsz. Egyáltalán nincs rád túl jó hatással a Bak személyisége.

Vízöntő-Vízöntő

Nagyon egy húron pendültök, de inkább csak barátként lehet jó köztetek a viszony. Nem annyira fontos számotokra a romantika, a szerelem túlságosan, ezért sokan azt is gondolhatják, hogy ti inkább csak barátok vagytok, és nem pedig egy pár. Ha tenni kell valamit a kapcsolat érdekében, akkor mindig a másiktól várjátok a megoldást.

Vízöntő-Halak

Boldogan, és gondtalanul élhettek együtt, azonban ez sok esetben csak egy felszínes kapcsolat, mivel nem igazán nyíltok meg egymás számára. A Halak nagyon érzelmes, és törődő, viszont ezzel csak azt fogja elérni, hogy bezárkózol. Ő pedig arra fog panaszkodni, hogy nem engeded, hogy megismerjen igazán, és nem vagy eléggé odaadó.

tudasfaja.com

loading...