Kezdőlap EGÉSZSÉG Vicks VapoRubbal kente be a sarkát. Nem fogod elhinni, hogy miért tette!

Vicks VapoRubbal kente be a sarkát. Nem fogod elhinni, hogy miért tette!

Hirdetés

A gyakorló édesanyák egyik nagy kedvence a Vick VapoRub kenőcs, hiszen nagyon jó lehet fejfájás, orrdugulás, torok-és mellkasi fájdalom esetén is. Ezeken kívül még számtalan dologra használható ez a sokoldalú kenőcs.

 

Hirdetés

Nézzük, miért jó, ha mindig van kéznél egy doboz Vicks VapoRub!

A mentolos kenős igen hatékonyan csökkenti a fejfájást. Tegyünk egy keveset az orr alatti részre, és lélegezzük be.
Dörzsöljük be egy kevés Vicks VapoRubbal a bőrünk, a ruhával elfedett felületre is tehetünk, és meglátjuk a szúnyogok messzire el fognak kerülni. Nem szeretik az erőteljes mentolos illatot!
Ha egy makacs pattanással küzdünk, kenegessük naponta többször Vicks VapoRubbal, és rövid időn belül maradéktalanul el fog tűnni.

Ha piknikezni megyünk, kenegessük be a bokánkat, térd-és könyök hajlatunkat egy kevés Vicks VapoRubbal, és látni fogjuk, hogy a bogarak, hangyák messzire el fognak kerülni.
Keverjük el a Vicks VapoRubot egy kevés sóval, és kenegessük be vele a horzsolásainkat. Sokkal hamarabb be fognak gyógyulni.

Izomfájdalom esetén kenegessük be a fájdalmas testrészt a balzsammal, majd kössük le egy kis időre egy meleg, száraz törölközővel. Miután levettük a kötést, helyezzük nyugalmi helyzetbe a fájdalmas végtagot, és pihentessük egy kicsit. Naponta háromszor ismételjük meg a kezelést, míg a fájdalom elmúlik.
Sarokkő használata esetén, kenegessük be jó vastagon a sarkunk Vicks VapoRubbal. Húzzunk fel egy zoknit, és maradjunk így egy éjszakán át. Reggelre nagyon puha lesz a sarkunk.
Ha összekarcolódott a bútorunk, kenjük be Vicks VapoRubbal. Pár perc múlva a fölösleget itassuk le egy száraz ruhával.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés