Kezdőlap OTTHON KREATÍV Vett egy új zuhanyfüggönyt és elkészítette a lakás legszebb díszét! Nem is...

Vett egy új zuhanyfüggönyt és elkészítette a lakás legszebb díszét! Nem is gondoltam, hogy erre is jó lehet ez az anyag!

MEGOSZTÁS

Az otthonát mindenki a saját ízlése szerint rendezheti be és dekorálhatja. Ahány ház, annyi megoldás, az viszont bizonyos, hogy még a minimalizmus legnagyobb hívei is szívesen díszítik a falaikat valamilyen képpel. 

Tudjuk jól, hogy a legegyszerűbb alkotásokért is vagyonokat tudnak elkérni. Ha nem akarsz a zsebed mélyére nyúlni és lakozik benned egy kis tettvágy, akkor a következő projektet neked ajánljuk. Szuper dizájnos képeket készíthetsz magadnak egy tetszőlegesen választott zuhanyfüggönyből.

Hogy mire lesz szükséged?

  • zuhanyfüggönyre (bármilyen mintával)
  • legalább 4 lécre (a kép méretétől függően plusz 1-2-re)
  • speciális tűzőgépre
  • néhány szögre
  • kalapácsra

Így csináld:

Először is ötöld ki, hogy mekkora képet szeretnél a falra és ehhez vágd ki a zuhanyfüggönyt. Hagyj a széleken legalább 2-3 cm-t, hogy feltűzhető legyen a keretre. Varrd le a széleit.

Szerezz be hozzá 4 vagy a kép méretétől függően +1-2 lécet, amelyeket a kívántak szerint vágd méretre. Ezekből készítsd el a keretet.

Nincs más dolgod, mint a függönyt a kész keretre felerősíteni tűzőgép segítségével. Figyelj rá, hogy feszesen rögzítsd az anyagot.

Nézd meg videón, hogyan működik a gyakorlatban!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...