Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mire számíthatsz a szerelmi életedben? – A Vénusz hatása a csillagjegyedre 2019...

Mire számíthatsz a szerelmi életedben? – A Vénusz hatása a csillagjegyedre 2019 további részére

Ebben az évben a Vénusz egy cseppet sem fog hanyatlani. Egyes csillagjegyek pozitív változásokra számíthatnak. Te is a szerencsések között vagy?

Olvass tovább és megtudod, mit ígér 2019 további része a csillagjegyed számára.

Kos

Tavaszi románc ígérete terjeng a levegőben. A Vénusz április 20-án lép a jegyedbe és évközi gyönyörűségben lesz részed. Az év végére ki fog tisztulni a kép, hogy ez a kapcsolat megéri-e az elköteleződést vagy inkább tovább kellene lépni.

Bika

Ne pánikolj kedves Bika, a kaotikus Uránusz a jegyedbe került és ott is fog maradni még egy darabig. Mivel a szokások rabja vagy, ez talán megijeszt majd. Annak ellenére, hogy nem vagy hozzászokva a forgószél típusú románcokhoz, nem jelenti, hogy ez csak rossz lehet.

Ikrek

Látjuk a mosolyodat. Még ha nem is vagy szerelmes, már akkor is vonzódsz valakihez, amit igyekszel mindenki elől rejtegetni. Mivel a nagylelkű Jupiter tavaly december óta a jegyedben van, így szerencsére számíthatsz a szerelemben.

Rák

Az újév óta úgy érezheted, hogy mókuskerékbe ragadtál. Ennek az állapotnak az érzete még a születésnapodig kitarthat, amikor is a napfogyatkozás kora júliusban visszahozza az életerődet. Ha már valakivel flörtölsz ekkor, ideje lesz egy következő lépcsőfokra lépni.

Oroszlán

Nem vagy szégyenlős magaddal kapcsolatban, de ha úgy érzed, hogy mások nem értenek meg, akkor frusztrálttá tudsz válni. Ez meg fog változni, ha a kommunikáció bolygója, a Merkúr a jegyedbe lép. A romantikus érdeklődésed végre figyelemre talál, ráadásul olyan módon, hogy az számodra is megerősítő lesz.

Szűz

A születésnapod előtt minden felpezsdül. A Mars, a Vénusz, a Nap, a Merkúr és az újhold is a jegyedbe lép. Ez nagyon sok figyelmet jelent számodra és a többi jegy tekintete rád szegeződik. Csak légy önmagad.

Mérleg

Igazán nem bánod, ha valaki levesz a lábadról, azonban tudod, hogy nem hanyagolhatod el a kötelezettségeidet és a céljaidat, csak azért, mert megtetszik valaki. Amit talán nem fogsz elsőre észrevenni, hogy a lelki társaddal kezdesz kapcsolatot kialakítani. Igen, nem kizárt, hogy megtaláltad az Igazit.

Skorpió

Ha egy jelre vártál, hogy lépést tegyél, akkor tessék. A Merkúr hanyatlóban lesz október 31-től november 20-ig, szóval sajnálatos módon a dolgok körülötted eléggé ki lesznek csavarva. Elég sok lesz a tennivalód, így jobb, ha tudatod a pároddal vagy azzal, akivel randevúzol, hogy hogyan is érzel valójában, mielőtt nagyon elvonná valami a figyelmedet.

Nyilas

Szerencsés vagy, ez nem vitás. A Vénusz a jegyedbe lép és nem csupán egyszer, de kétszer is ebben az évben. Az újév környékén a szerelmi életed felpezsdülhetett, viszont Novemberben egy újabb löketet kaphatsz belőle. Lehet, hogy egy új kapcsolat várat magára, vagy egy eljegyzés..?

Bak

A kozmikus aktivitás szinte egyenlő a nullával a jegyeddel kapcsolatban ebben az évben. Mivel nem szereted, ha a dolgok kicsúsznak a kezeid közül, ezt nem is különösebben bánod. Az év vége felé talán lazítani szeretnél a gyeplőn. A bolygók felbuzdulása ekkor lehet, hogy meghökkent, vagy éppen boldoggá tesz majd. Csak rajtad áll, hogy hogyan viszonyulsz hozzá.

Vízöntő

Nem igazán érezted magad önmagadnak ebben az évben. Nem csak egy, de két uralkodó bolygód is van, de egyik sem lesz a jegyedben 2019-ben. Próbálsz majd “menő” lenni, hogy másoknak megfelelj, de jobban teszed, ha inkább önmagad adod, csak így találhatod meg a tökéletes társat.

Halak

Randiztál azokkal, akiket a barátaid ajánlottak neked. Költöttél el vacsorát piperkőc udvarlókkal. Még a vonzalmaid tárgyainak kedvenc zenéit is hajlandó voltál hallgatni, bármennyire is furcsák voltak. Igazán nem bíztad a véletlenre eddig az évben, épp ezért lesz furcsa, hogy a mindent elsöprő szerelem onnan fog érkezni, ahonnan a legkevésbé számítasz rá Szeptember környékén.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...