Kezdőlap EZOTÉRIA Végletekig optimista, jó a megérzése, mindig független, többet ad, mint kap, hűség...

Végletekig optimista, jó a megérzése, mindig független, többet ad, mint kap, hűség mintaképe… Kitalálod melyik csillagjegyről van szó?

Ha nem szoktál naponta horoszkópot olvasni és hidegen hagy, hogy mit jósolnak számodra a következő hétre vagy évre a csillagok, akkor is be kell vallanod, hogy az egyes zodiákusok jellemzése tagadhatatlanul helyes.

Akárhány embert ismerek, elolvasva a csillagjegyéhez tartozó leírást, ráismerek az adott személyre. Lássuk, hogy az életedben szereplő Nyilasokra illik-e a következő jellemzés.

1# Végletekig optimista

“Lehet, hogy a dolgok nem mindig ideálisak, de tudod mit? Minden rendbe fog jönni és semmi értelme a negatív hozzáállásnak. Haladj tovább, juss túl rajta.”

2# Nincsen szűrője

“Kimondom, amit érzek és mindig őszinte vagyok. Semmi félreértés nincs velem kapcsolatban, mivel mindig az van számon, ami a szívemen. Nem akarom visszafogni magam és úgy gondolom, hogy nem is szabad.”

3# A humor a szeretetnyelve

“Ha jó a humorod, azonnal pontot szereztél nálam. Soha nem veszem magam túl komolyan. Ha veszed a poénjaimat, nyert ügyed van, ha nem, hát valahogy meg kell birkóznod velem.”

4# FÜGGETLEN

“Tudod ez mit jelent? Nem akarok senkire támaszkodni és mindent magam szeretek intézni. A függés nem vonzó dolog.”

5# A mehetnéke nem csillapítható

“Az egész világot be akarom járni az elejétől a végéig. Ez amolyan veleszületett tulajdonságom. Utazni akarok és új embereket megismerni.”

6# Jó a megérzése

“Ez egyfajta szupererő. Úgy tudok olvasni az emberekben, mint egy nyitott könyvben. Az őszinteség a hitvallásom és ha hazudni akarsz nekem, azt azonnal kiszúrom.”

7# Többed ad, mint amennyit kap

“Képes vagyok bármit megtenni a szükségben lévőkért úgy, hogy nem kérek érte semmit cserébe. Ha viszont azt veszem észre, hogy állandóan csak adok valakinek, aki szemtelenül kihasználja ezt, azt lassan leépítem az életemből.”

8# Merész

“Ambiciózus vagyok és makacs. Mindig előre nézek. Erős vagyok és képes vagyok a legbonyolultabb helyzeteket is kezelni. Nem félek kockázatot vállalni.”

9# Nem szabad szórakozni vele

“Tűz jegy vagyok és épp ezért lobbanékony is. Sok mindennel kapcsolatban képes vagyok megőrizni a hidegvéremet, szóval, ha valami miatt felhúzom magam, az valóban bosszantó dolog. Ha hibázok, azt vállalom és hiszek a második esélyben. A tizedikben már nem.”

10# Hűséges

“Végletekig hű vagyok és bármit megteszek azért, aki fontos számomra és tudom, hogy megérdemli. A bizalom az egyik legfontosabb dolog az életemben. Ha azt eljátssza valaki, vissza nem nyerhető.”

11# Érzelmek? Jajj!

“Számtalan érzés kavarog bennem, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek velük. Addig nem állapodom meg senki mellett, amíg nem érzem, hogy ő az igazi, a tökéletes.”

12# Szabadságvágy fűti

“Nem szeretem, ha kontrollt akarnak gyakorolni felettem. Ha bárki le akar láncolni, akkor szaladok. Szeretem a spontaneitást és úgy akarok élni, hogy bármikor azt tegyem, amihez kedvem szottyan.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...