Kezdőlap AKTUÁLIS Vége! Megszűnik az egyik legnépszerűbb tévécsatorna

Vége! Megszűnik az egyik legnépszerűbb tévécsatorna

Hirdetés

Az egyik legkedveltebb tévécsatorna, a Comedy Central Family hamarosan kikerül a magyar kábelszolgáltatók kínálatából.

 

Hirdetés

A Paramount Globalhoz tartozó csatorna megszűnésének dátuma 2024. július 6-a, amiről a médiaszolgáltatók már értesítik az ügyfeleket.

A változásról szóló hírt a media1.hu közölte először, amely szerint a magyar kábelszolgáltatók már el is kezdték az ügyfelek értesítését.A 4iG Csoporthoz tartozó Vodafone például a számlaleveleken közölte az ügyfelekkel a változást, amely szerint a Comedy Central Family műsorcsatorna a médiaszolgáltató érdekkörén kívül eső okok miatt kerül kivezetésre a kínálatból.

A médiaszolgáltató által közölt tájékoztatás alapján tehát a Comedy Central Familyt 2024. július 6-án megszüntetik, ami jelentős változást hoz azoknak az ügyfeleknek, akik számára kedvelt csatorna volt ez a tartalomforrás.

Azonban egyelőre nem világos, hogy a műsorterjesztők hogyan fogják pótolni a Comedy Central Family által nyújtott tartalmakat.

Ennek a csatornának a megszűnése jelentős űrt hagyhat maga után a magyar televíziós kínálatban, különösen azok körében, akik szerették a humoros sorozatokat és filmeket.A változásokra valószínűleg figyelemmel kell majd kísérni az érintett médiaszolgáltatók tájékoztatását és az új tartalmak megjelenését a kínálatban.

Hirdetés