Kezdőlap OTTHON KREATÍV Vásárolt néhány PVC csövet… Hogy miért? ZSENIÁLIS! (Nekem is kell ilyen)!

Vásárolt néhány PVC csövet… Hogy miért? ZSENIÁLIS! (Nekem is kell ilyen)!

Ez az okos nő tudja, hogyan lehet feldobni a lakást 5000 forintból. Néhány régi függönyből és PVC csőből nagyon szépet tervezett. Ráadásul még 5000 forintba sem került.

 

A függönykarnis helyett néhány PVC csövet vásárolt és lefestette fekete festékkel. A PVC cső különösen jól felhasználható a sarkoknál, mivel a műanyag könyök könnyen hajlítható, így könnyen igazíthatjuk a sarkokhoz még akkor is, ha azok nem derékszögűek.

Mindössze 5000 forintot költött és ebből gyönyörű függönyt és modern függönytartót készített, amely bármilyen lakásban megállná a helyét.

A csöveket feketére festette. Olyan festéket használt, ami kb 30 perc alatt meg is száradt. Hát nem fantasztikus? A helyi boltban minden megtalálható, rendkívül olcsó, egyszerű elkészíteni és nagyon jól mutat.

Mit gondolsz? Te is kipróbálod? A drága függönykarnis helyett ami akár 100.000 forintba is belekerülhet + a felszerelés költsége, ha szakembert hívsz…. valószínű, hogy ezzel a módszerrel akár 120.000 forintot is megtakaríthatsz! És ki mondja meg, hogy az nem egy igazi függönytartó?

Forrás:buzzblog.eu

loading...