Kezdőlap AKTUÁLIS Változnak a Vodafone és a Digi előfizetői díjai – MINDEN ÜGYFÉL ÉRINTETT

Változnak a Vodafone és a Digi előfizetői díjai – MINDEN ÜGYFÉL ÉRINTETT

Hirdetés

Május 21-től az HBO Max előfizetéses online video streaming-szolgáltatás megújul és Max néven lesz elérhető.

 

Hirdetés

A névváltás mellett a kínálat jelentősen kibővül, így az előfizetők még több tartalomhoz férhetnek hozzá.

Az új Max szolgáltatás a következő tartalmakat kínálja:

  • Warner Bros filmek és sorozatok,
  • Cartoon Network rajzfilmek,
  • DC-univerzum tartalmai,
  • Discovery, TLC, ID, HGTV és Eurosport élő TV-csatornák, beleértve a 2024-es Párizsi Olimpiai játékok közvetítését és más élő sporteseményeket.
A Vodafone Magyarország tájékoztatása szerint a csomagok felépítése és díjazása nem változik. A Vodafone továbbra is a Max Standard csomagját biztosítja előfizetőinek, amely lehetőséget nyújt a tartalmak streamelésére:

  • Párhuzamosan 2 eszközön,
  • Full HD minőségben,
  • 30 tartalom letöltésére offline megtekintéshez.

A Max sport kiegészítő csomagra való előfizetést az ügyfelek az applikáción belül vehetik igénybe. A Max szolgáltatás elérhető lesz a Vodafone TV médiaboxon, számítógépen, mobilon és tableten.

A Vodafone TV médiaboxon az alkalmazás automatikusan frissül, azonban számítógépen, mobilon és tableten az ügyfeleknek manuálisan kell frissíteniük az alkalmazást, majd a korábban használt felhasználónévvel és jelszóval tudnak bejelentkezni.A DIGI Ügyfelei is Változatlan Feltételekkel Élvezhetik a Max Szolgáltatást

A DIGI előfizetői is változatlan feltételekkel és áron vehetik igénybe a Max szolgáltatást, amennyiben HBO Super MaxPak vagy HBO Super Pak előfizetéssel rendelkeznek.

A DIGI szintén a Max Standard csomagot biztosítja, és a Max Sport kiegészítő szolgáltatásokat az ügyfelek a Max alkalmazásban tudják megvásárolni.

A DIGI ügyfeleinek szintén frissíteniük kell az applikációt mobilon, tableten vagy számítógépen, majd a korábbi bejelentkezési adatokkal tudnak belépni a Max applikációba.

Május 15-től a DIGI új, kedvezményes ajánlatot vezet be az HBO Super MaxPak és HBO Super Pak prémium csomagokra. A promóció keretében 12 hónapra szóló határozott időtartamú szerződés megkötése esetén vehetőek igénybe a kedvezményes HBO Pak prémium szolgáltatások.

Az ajánlat DIGI MINI műholdas TV előfizetés mellé is igénybe vehető, valamint a volt Invitel hálózatok szolgáltatási területein elérhető HBO csomagokra is vonatkozik.

A promóció keretében az HBO Super MaxPak prémium csomag havidíja az első két hónapban 0 Ft, a 3. hónaptól 2990 Ft/hó 12 hónap hűség vállalása esetén. A csomag tartalmazza az HBO, HBO2, HBO3, CINEMAX, CINEMAX2 csatornákat, valamint a Max streaming platformra való előfizetést.Az HBO Super Pak prémium csomag kedvezményes havidíja az első két hónapban 0 Ft, a 3. hónaptól 2490 Ft/hó 12 hónap hűség vállalása esetén, és tartalmazza az HBO, HBO2, HBO3 csatornákat, valamint a Max streaming platformra való előfizetést.

A Max streaming-szolgáltatás megújulása számos új tartalommal és lehetőséggel bővül, miközben az előfizetési díjak változatlanok maradnak, így a felhasználók továbbra is élvezhetik a prémium minőségű szórakozást.

Hirdetés