Kezdőlap EZOTÉRIA Válaszd ki, hogy milyen pozícióban szeretsz ülni és megmondjuk milyen vagy!

Válaszd ki, hogy milyen pozícióban szeretsz ülni és megmondjuk milyen vagy!

Valószínűleg már észrevetted, hogy melyik pozícióban szeretsz leggyakrabban ülni, ami a legkényelmesebb számodra. Azon elgondolkoztál már, hogy ez mennyi mindent elárulhat rólad? Most megosztjuk veled, hogy milyen vagy az alapján, ahogyan helyet foglalsz egy széken.

Válaszd ki a 10 ülő pozícióból azt, amelyik rád a leginkább jellemző és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Egyenesen felülve

Egy erős akaratú, magabiztos, határozott személy vagy, aki szinte soha nem kételkedik a tettei és döntései helyességében. Szeretsz mindenről tudni és mindet a kezedben tartani. Megbízható személy vagy, aki mindig ott van, ha másoknak támogatásra lenne szüksége.

Hátradőlve

Érzékeny és együttérző típus vagy, aki képtelen közömbös maradni mások érzelmeivel szemben. Rendszerint óvatos vagy a döntéseidben és tetteidben. Mindig előzetes elemzést készítesz egy döntés előtt, összehasonlítva az előnyöket és a hátrányokat.

Előre hajolva

Ez a pozíció azokra jellemző, akik közvetlenek és sok dolog iránt érdeklődnek. Nyitott vagy és szívesen szerzel új ismeretségeket. Jól kijössz másokkal, tudod, hogyan kell bókolni és milyen témát kell feldobni az adott személlyel való beszélgetésekben.

Lábak összezárva

Első pillantásra nehezen megközelíthetőnek tűnsz, de ha valaki jobban megismer, azonnal rájön, hogy milyen kedves és őszinte ember vagy. Pontos vagy, aprólékos és mindig a terv szerint cselekszel.

Bokák keresztben

Céltudatos ember vagy, aki remek vezetői képességekkel rendelkezik. Mindig szeretsz jól informált lenni, mindent és legtöbbször mindenkit az irányításod alatt tartani. Nyitott vagy új barátságok kialakítására, de jellemzően féltékeny vagy a kapcsolataidban.

Keresztbetett lábak

Szerény és félénk vagy, gyakran jössz zavarba idegenek előtt. Nem vagy magabiztos és ezt gyakran próbálod palástolni. Az érzelmeidet sosem feded fel mások előtt és gyakran tekintenek zárkózott embernek.

Ölbe tett karok

Komoly típus vagy, akinek az arckifejezése gyakran mérsékelt és szigorú. Keveset mosolyogsz. Annak ellenére, hogy teljesen magabiztosnak érzed magad, nem feded fel könnyen a személyiségjegyeidet és nem nyitsz mások felé.

Lábak közé ékelt kezek

Nagyon szelíd, érzékeny, jó természetű ember vagy. Képtelen vagy figyelmen kívül hagyni mások problémáit és érzéseit. Azonnal segítesz, ahol csak tudsz. Meglehetősen félénk is vagy és gyakran kételkedsz a szavaidban és döntéseidben.

Kezek a térden

Jó vezető vénával rendelkezel, merész és magabiztos vagy és ezt könnyen demonstrálod másoknak is. Nincs gondod a felelősségvállalással, legyen szó rólad vagy bárki másról. A problémák nem rántanak vissza, gyorsan megtalálod rájuk a megoldást.

Összekulcsolt kezek

Nagyon érzelmes, impulzív, nyitott és kedves vagy. Mindig vidám vagy és az optimizmusodat állandóan igyekszel megosztani másokkal. Az emberek szeretnek veled beszélgetni, mert pozitív energiával töltődnek fel, így gyakorlatilag sosem vagy egyedül.

tudasfaja.com

loading...