Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egyet az alábbi ókori szimbólumok közül, és megtudhatod, mi vár rád...

Válassz egyet az alábbi ókori szimbólumok közül, és megtudhatod, mi vár rád a közeljövőben!

Hirdetés

Mindannyian kíváncsiak vagyunk, mit tartogat számunkra a jövő. Legszívesebben az egész életünk forgatókönyvét elolvasnánk előre, azonban ez teljességgel lehetetlen.

Ha az alábbi szimbólumok közül egyet választasz, néhány érdekességet tudhatsz meg a jövőddel kapcsolatosan. Leginkább arról olvashatsz, hogy mi vár rád a közeljövőben.

Hirdetés

1.Északi csillag

Itt az ideje, hogy felhagyj a halogatással, és elkezd élni az életed. Koncentrálj arra, hogy elérd az, amit elterveztél, haladj tudatosan a számodra legkedvezőbb úton. Képzeld el a vágyaidat, és valósítsd meg azokat.

2.Szentháromság

Egy igen meghatározó útkereszteződéshez érkeztél. Döntésedben hatással lesz rád egy külső energia, és nehezen fogsz tudni határozottnak lenni. A legjobb, ha befele fordulsz, meditálsz, és a döntéseid következményeire gondolsz.

3.A varázslat

Néha úgy érzed, hogy a dolgaid varázslatszerűen alakulnak? Ebben az időszakban az életedbe számtalan áldás következik be, még akkor is, ha most nem veszed észre őket. Ne aggódj, tanuld meg élvezni a pillanatot. Tedd félre a félelmeidet, és élj a lehetőségeiddel.

4.Szerencsekerék

Úgy élsz, ahogy szeretnél? Ha a válaszod az, hogy nem, akkor itt az ideje a változtatásnak. Most az energiák a te javadra működnek. Hallgass a megérzéseidre, és a dolgok jó irányba fognak haladni.

5.Ohm

Most megkaphatod a várva várt eredményt. Ne felejts el köszönetet mondani az Univerzumnak, hogy teljesültek a vágyaid. Még akkor is, ha nem minden vágyad teljesült, mondj köszönetet. Ne felejts el hálás lenni önmagadnak sem.

Hirdetés
loading...