Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egyet a mandalák közül, tudd meg milyen személyes üzenetet tartogat neked!

Válassz egyet a mandalák közül, tudd meg milyen személyes üzenetet tartogat neked!

Hirdetés

Gondoltál már valaha arra, hogy mit gondolhat rólad a környezeted? Milyen embernek tartanak az ismerőseid? Válassz egyet az alábbi mandalák közül, amelyik a legszimpatikusabb, és megtudhatod, hogy milyen embernek tartanak valójában.

 

Hirdetés

 

1. Intelligenica

Egy nagyon kreatív és ügyes személyiség vagy. Bármilyen helyzetben feltalálod magad, és mindent megteszel azért, hogy egy adott problémát megoldj.

2.Harmónia

Kiegyensúlyozott személyiség vagy, harmóniában vagy önmagaddal, és a környezeteddel is. Annyira nyugodt az életed, hogy sokan éppen ezért példaképként néznek fel rád.

3.Ihlet

Elengedhetetlen része vagy a társadalomnak, nagyon sokan követendő példaként tekintenek. Bárkire, akivel kapcsolatba kerülsz, pozitív hatással vagy.

4.Motiváció

A kezdeményezés, és a lelkesedés árad belőled. Minden erőfeszítést megteszel azért, hogy elérd a kijelölt célod. Örök győztes vagy, soha nem is jut eszedbe, hogy valamiben veszíthetsz esetleg.

5.Intuíció

Minden helyzetben könnyedén feltalálod magad. Nehezen tudnak átverni, bármilyen helyzetből győztesként jössz ki. Az ösztöneid a racionális gondolkodásod fölé kerekednek mindig, de pont ez van sokszor a jó döntésekben a segítségedre.

6.Együttérzés

Mindig a problémákra, és a negatív dolgokra koncentrálsz az életben. Az a legfőbb célod, hogy ezeket megold, nem csak a sajátod, de a mások életében is. Együttérzés, szolidaritás, és segítőkészség jellemez.

7.Erő

Erős, és határozott vagy, de leginkább a kitartásod segít abban, hogy mindig eléred a céljaidat. Minden helyzetben könnyen megtalálod a megoldást. De, ha nem is sül el pozitívan a dolog, úgy értékeled, mint egy tanulság.

8.Kommunikáció

Imádsz beszélgetni, beszélni, remek rábeszélő képességgel rendelkezel. Mindig mindenkivel könnyen megtalálod a közös hangot.

Hirdetés
loading...