Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egyet a kutyusok közül és tudd meg, hogy milyen az életszemléleted

Válassz egyet a kutyusok közül és tudd meg, hogy milyen az életszemléleted

Hirdetés

Az ilyen képes pszichológiai tesztek szórakoztató, mégis egyszerű módon tudnak árulkodni a hangulatunkról, jelenlegi lelki állapotunkról, szemléletünkről, személyiségjegyeinkről. Esetenként azt is segíthetnek kideríteni, hogy mire vágyik az adott személy adott pillanatban. 

A választásod alapján meg lehet vizsgálni, hogy milyen típus vagy, mi hajt téged és alapvetően milyen az életszemléleted. Nézd meg a képet és válaszd ki a legszimpatikusabb kutyust.

Hirdetés

Piros kutya

A választásod azt jelzi, hogy szenvedélyes típus vagy, akiben nagyon erős versenyszellem él. Tudod, hogyan kell harcolni valamiért és az egyetlen elfogadható eredmény számodra kizárólag a legjobb. Néha hajlamos vagy érzelmi kitörésekre, ha valami nem úgy alakul, ahogyan elképzelted. Az akaraterőd fontos jellemvonásod.

Barna kutya

Nagyon érzelmes típus vagy, akit sokszor a szíve irányít. Ez nem mindig kedvező számodra, mivel a túl sok aggodalom árt az egészségednek. Mégis az a fajta empátia, ami benned lakozik, segít abban, hogy sokkal jobban megértsd az embereket, mint bárki más. A kedves, támogató természeted miatt soha nem leszel egyedül.

Kék kutya

Nyugodt, kedves személy vagy. Szinte lehetetlen téged felhúzni. Nagyon türelmes vagy, ami segít neked, hogy mindig a legbölcsebb döntést tudd meghozni. Egy kapcsolatban általában a támogató szerepet veszed fel, de ezzel együtt azt is tudod, hogy mikor lehetsz a “gyengébbik” fél.

Szürke kutya

Titkok és rejtélyek. Ezekkel a szavakkal lehet téged a legjobban jellemezni. Téged még a hozzád legközelebb álló emberek is alig tudnak kiismerni, ami néha kényelmetlen számukra. Mégis, ha egy személy bizonyítja feléd a hűségét, akkor olyan közel engeded magadhoz, hogy együtt hegyeket vagytok képesek megmozgatni.

Sárga kutya

Nagyon spontán típus vagy. Az egy helyben ülést nem neked találták ki. Utazások és felfedezések jelentik számodra a hobbit. Tele vagy elképzelésekkel és tervekkel és folyamatosan azon vagy, hogy ezeket elérd. A törekvésed az, ami sikerre visz téged.

Fekete kutya

Jellemző rád a pesszimizmus. Nem igazán hiszel magadban és könnyen merülsz önsajnálatba. Ez nincs így jól. Mindenkinek van mit tanulni az életben. Neked azt, hogy higgy önmagadban. Koncentrálj azokra a képességeidre, amelyekben kiemelkedsz a többiek közül és ezeket erősítsd. A hibákat pedig fogd fel fejlesztendő iránymutatásoknak. Mindenki szokott hibázni valamiben.

tudasfaja.com

Hirdetés