Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egyet a kristályok közül, és megtudhatod, mit üzen az őrangyalod!

Válassz egyet a kristályok közül, és megtudhatod, mit üzen az őrangyalod!

Hirdetés

Az alábbi kristályok közül válaszd ki azt, amelyiket jelenleg leginkább megfelel a mostani hangulatodnak, majd olvasd el, hogy mit üzen az őrangyalod. Néha nem árt egy kis segítség az életben!

1.

Úgy gondolod, hogy itt az ideje egy gyökeres életmódváltásnak. Lehetséges, hogy épp most akarod felhagyni a rossz szokásaidat, és kiiktatni az életedből a káros ételeket, italokat.

Hirdetés

Az őrangyalod azt mondja, hogy nem épp ez a legmegfelelőbb időpont az életmódváltásra, jó, ha egy kicsit vársz még. Jó lenne először megnyugodnod, teremts magadban, és magad körül egy kis békét, és csak utána fogj neki a változtatásnak. Pár hetet még várj türelmesen.

2.

Úgy tűnik, hogy elérkezett az a pillanat, amikor el kell engednek néhány embert, és helyzetet. Próbálj megszabadulni mindentől, és mindenkitől, aki/ megnehezíti az életedet.

A következő három hétben nagy változások következnek be az életedben, sok minden át fog alakulni körülötted. Ne aggódj, minden a javadat szolgálja. Ne tiltakozz, ne próbálj meg ellenállni, mert minden az Univerzum akaratából történik. Tanuld meg elfogadni a dolgokat, nem kell mindent elemezned.

3.

Nemsokára új emberek lépnek be az életedbe, új kapcsolatokra tehetsz szert. Sok pozitív változás történik az életedben, beindulnak az öngyógyító folyamatok is.

Olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akikkel közös az érdeklődési körötök. Nagyon kellemes időszak vár rád, rájössz, hogy az éle csodálatos, csak észre kell venni a pozitív oldalát is.

 

Hirdetés