Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy törzsi maszkot és mi eláruljuk milyen ember vagy az álarc...

Válassz egy törzsi maszkot és mi eláruljuk milyen ember vagy az álarc mögött!

Hirdetés

A törzsi maszkok jelentős célokat szolgálnak. Hagyományos alkalmazásuk során táncosok viselik őket és ezáltal a maszk szellemének “hordozói” lesznek. Egyfajta kapcsolatot teremtenek a törzs tagjai és a szellemek között.

Mindenkinek egyedi az ízlése, ami azt jelenti, hogy választásaink is sokat mondhatnak el rólunk. Arról, hogy kik vagyunk valójában, mint egyének. Válassz egyet a nyolc maszk közül és olvass tovább, hogy megtudd, te milyen típusba tartozol.

Hirdetés

1. A Beszélő

Nagyon érzelmes típus vagy, aki azonban nem fél sebezhetővé és kifejezővé válni. Felfogod a szavaid nagyságát és nem akarod az erődet arra használni, hogy azzal másoknak árts. Mivel tudatában vagy a következményeknek, alaposan átgondolod a szavaidat, mielőtt beszélnél.

2. A Nevető

Szeretsz jól szórakozni és nem különösebben érdekel, hogy másoknak mi a véleményük rólad. Olyan szabad a lelked, amilyenre a legtöbben vágyakoznak. A humorérzéked az erősséged és ezt használod fel eszközként arra, hogy a környezeted felvidítsd. Tudod jól, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy túlságosa komolyan vegyük a dolgokat.

3. A Harcos

A tűz benned van, ami igazán nagy harcossá tesz téged. Soha nem hagyod félbe azt, amit elkezdtél és soha nem hagyod, hogy mások a kedvedet szegjék. Hatalmas erő van benned ahhoz is, hogy másokat bátoríts. Nem számít, hogy milyen kemény az élet, te fenntartod a mosolyodat.

4. Az Őrült

Óvakodj a belső démonaidtól. Valószínűleg most komolyan küzdesz valamivel, ezért fontos, hogy ellenőrzés alatt tartsd az érzelmeidet. Kerüld el a konfrontációkat, hogy elkerülhess olyan robbanásokat, amiket később megbánnál.

5. Az Uralkodó

Vezető erővel és sajátos karizmával rendelkezel. Amellett, hogy szigorú vagy, egyben barátságos is, attól függ, hogy a szituációban hogyan kell megnyilvánulnod. Az emberek tudják, hogy bízhatnak benned, de azzal is tisztában vannak, hogy hatalmas hiba lenne keresztezni az utadat. Keményen megdolgoztál az emberek tiszteletéért, ezért a képességedet arra használod, hogy pozitív változást hozhass a világba.

6. A Spirituális

Legnagyobb erősséged az intuíciód. Mivel hihetetlenül empatikus vagy, úgy tudsz olvasni az emberekben, mint a nyitott könyvekben és képes vagy kapcsolódni hozzájuk, legyenek bármilyen típusok. Ezt a képességedet arra használod fel, hogy a körülötted élők életét jobbá tedd. Ahelyett, hogy ítélkeznél mások felett, mindig megpróbálod magad a helyzetükbe képzelni.

7. A Gyógyító

Egy adakozó lélek vagy. Amikor baj van, te vagy az első, aki felbukkan és felajánlja a szolgálatait és az idejét. Mindenki tudja, hogy megbízhat benned. Bár soha nem kérsz semmit cserébe, mindig viszonzást váltasz ki az emberekből.

8. A Csendes

Nagyon kiszámíthatatlan és titokzatos vagy. Bár tudatában vagy a képességeidnek, tudod, hogy az a legjobb, ha alázatos maradsz és így hozod ki magadból a legtöbbet. Hajlamos vagy a befelé fordulásra, hogy egyedül tölthesd az idődet, azonban ha lehetőséget látsz rá, akkor akár te lehetsz a parti lelke is.

tudasfaja.com

Hirdetés