Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy szobát és megmondjuk ki vagy!

Válassz egy szobát és megmondjuk ki vagy!

Minden választásunk meghatározott belső tényezők által befolyásolt, amelyek személyiségünk részét képezik, és életünket alapjaiban meghatározzák.

Ebben a személyiségtesztben különféle szobákat láthatsz különféle berendezéssel, megvilágítással, egyedi jellemzőkkel. Az alapján, hogy melyiket választod, rólad is sok minden kiderülhet.

Neked melyik a legszimpatikusabb?

#1. Szoba

Olyan vagy, akár egy hajós, aki már számos vihart túlélt. Sok viszontagságon keresztül jutottál már életedben és ezek tettek téged erőssé. Minden egyes hullámhoz jól adaptálódtál. Nagyon érzékeny típus vagy, aki könnyedén átveszi mások negatív energiáit, ezért fontos, hogy figyelj oda magadra. Hallgass a belső megérzéseidre, amikor valakivel interakcióban vagy és kerüld azokat, akik rossz érzést váltanak ki belőled.

#2. Szoba

Önzetlen típus vagy, aki hajlamos a saját igényeit a többieké mögé helyezni. Olyan ember vagy, aki mások boldogságát előbbre tartja. Légy óvatos a nagylelkűségeddel és figyelj a saját szükségleteidre, különben soha nem fogod meglelni a belső egyensúlyodat. Rendjén van időnként nemet mondani másoknak. Nem kell mindent előre megtervezned az életedben, néha hagyd magad sodorni az áramlattal.

#3. Szoba

Úgy tűnik, hogy van valami az életedben, amit nehezedre esik abbahagyni, pedig tudod jól, hogy ez szolgálna téged a legjobban. Nehéz megtenni az első lépést, nehéz változtatni, de legbelül érzed, itt az idő. Légy felelősségteljesebb. Ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted. Használd ki a benned rejlő lehetőségeket. Bízz magadban, még akkor is, ha mások nem bátorítanak. Tudd, hogy a legjobbat érdemled.

#4. Szoba

Habár sok nehézségen keresztülmentél már életedben, egy erős személy vagy, aki képes a végsőkig harcolni azért, hogy boldog élete legyen. Nagyon különleges vagy, aki számára fontos, hogy kikkel veszi körül magát. Ne hagyd, hogy a jóságodat kihasználják. Sokkal inkább a belső hangodra hallgass, semmint mások sugallataira. Idővel minden álmod valóra válik és hálásak lesznek azok, akik a köreidben maradhatnak.

#5. Szoba

Szereted, ha minden rendben van körülötted, mind fizikailag, mind spirituálisan. Nem tűröd a hazugságot, a csalást és az árulást. Nem kedveled az olyan embereket, akik rosszindulatúak és céltalanok, nem törődnek az életükkel, egészségükkel. Szeretnéd megváltoztatni a környezetedben uralkodó negatív energiákat és az embereket a pozitív gondolkodás irányába tereled. Bár ez nem mindenki esetében lehetséges, ezért az olyanokat inkább kerüld el.

#6. Szoba

Az életed nem túl rózsás, sokat aggodalmaskodsz és szeretnél mindenkinek segítségére lenni a környezetedben. Sajnos vannak időszakok, amikor még magadon sem sikerül, szóval ne gyötörjön a bűntudat, ha ez nem jön mindig össze. Igazi harcos vagy, aki sok szenvedésen keresztülment már a szeretteiért. A munkádat nem kedveled, és úgy érzed, hogy nincs elég időd a családodra. Ezeken csak te tudsz változtatni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...